Verlopen

Roompot Kustpark Texel Vakantiehuis 4 personen voor vanaf €49 per dag bij Voordeeluitjes

BewarenBewaardRemoved 1
Voordeeluitjes.nl
Deal likes+253
€49/dag Naar deal
Deal likes+253
€49/dag Naar deal

Roompot Kustpark Texel Vakantiehuis 4 personen voor vanaf €49 per dag bij Voordeeluitjes. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere hotel? Bekijk hier andere hotels.

Roompot Kustpark Texel

De Koog (Texel), Noord-Holland, Nederland

  • Familiepark nabij het Noordzeestrand
  • Met zwemparadijs en bijbehorende bar
  • Veel activiteiten voor jong en oud

Roompot Kustpark Texel is een fijn familiepark in de bruisende badplaats De Koog op het Waddeneiland Texel, dat slecht door enkele duinenrijen gescheiden is van het Noordzeestrand en de zee. Met overdekt tropisch zwemparadijs, een restaurant en een groot activiteitenaanbod voor jong en oud, biedt Roompot Kustpark Texel voor ieder wat wils. Ga samen genieten op Texel: ontdek het beschermde duingebied, bewonder het Texelse schaap, bezoek pittoreske dorpjes en kijk uw ogen uit bij Ecomare. Vanuit uw chalet, geschikt voor maximaal vier personen, bent u zo in de mooie natuur of op het brede zandstrand van Texel.

Faciliteiten

U vindt het subtropische Zwemparadijs Calluna met waterattracties, glijbaan en poolbar, direct naast het park. Calluna is gratis toegankelijk voor parkgasten. Ook van een sauna en zonnebank is hier gebruik te maken. Paardenliefhebbers zullen de naastgelegen manege weten te vinden. Bij de ‘Koos Service Balie’ op het park kunt u terecht voor het huren van een fiets en het spelen van een potje midgetgolf of tennis. Tot de overige faciliteiten op Roompot Kustpark Texel behoren onder andere een eetcafé, snackbar, receptie, kleine supermarkt, een wasserette en gratis parkeergelegenheid. Voor het gebruik van draadloos internet hoeft u hier evenmin te betalen.

Kinderen

Er is op Roompot Kustpark Texel een permanent aanwezige Kinderclub met begeleiding actief. Verder kan uw kroost losgaan in de kinderspeelhoek, in de speeltuin en natuurlijk in het naastgelegen zwemparadijs, waar vooral voor kinderen leuke speelfaciliteiten alsmede een ploetergedeelte te vinden zijn.HorecaZoals hierboven al vermeld, kunt u op het familiepark lekker eten of een drankje doen. Met een eetcafé annex bar, een snackbar en een bar in het zwemparadijs laat het Roompot-park u de keus.

Omgeving

U vindt Roompot Kustpark Texel op het Waddeneiland Texel, in de bruisende badplaats De Koog. Dit leuke familiepark achter de duinen ligt vlak bij zee en biedt vertier voor alle leeftijden, zowel op het park als daarbuiten. Direct ernaast vindt u bijvoorbeeld het mooie tropische zwemparadijs Calluna. Het Noordzeestrand – op loopafstand – leent zich perfect voor zonnebad, wandeling of ritje te paard. In de prachtige omgeving van De Koog kunt u ook lange wandel- en fietstochten maken en genieten van de natuur van Nationaal Park Duinen van Texel, die grote delen van het eiland beslaat.

Met een tuktuk – een gemotoriseerde riksja – het eiland verkennen is ook een echte aanrader. Neem vervolgens een kijkje bij natuur- en educatiecentrum Ecomare, waar u zeehonden van dichtbij ziet, bezoek het Luchtvaartmuseum Texel bij De Cocksdorp en ga ook even langs bij het Maritiem- en Juttersmuseum in Oudeschild. Lammetjes knuffelen op hét eiland van de schapen kan bij Schapenboerderij Texel; het moet er uiteraard wel de tijd voor zijn! Toe aan een adrenalinekick? Spring uit een vliegtuig op het Texelse vliegveld of ga karten bij Circuitpark Karting Texel, net buiten Den Burg. Wilt u even gezellig eilandhoppen, dan stapt u zo op de boot naar het mooie en autovrije Vlieland.

DealsTracker
Logo