Verlopen

Schoentje zetten voor kinderen bij Prenatal

BewarenBewaardRemoved 0
Schoentje zetten voor kinderen bij Prenatal
Deal likes+899
Deal likes+899

Vol verwachting klopt ons hart  Het is bijna zover – vanaf 12 november zijn Sint & Piet weer in het land. Wij kunnen niet wachten en vooral kindjes vast ook niet.

Daarom delen wij t/m 27 november kleurplaten uit van schoentjes, zodat kindjes van 0 tot 8 jaar deze kleurplaten kunnen inkleuren, knippen en in elkaar plakken. Wij zijn benieuwd wat voor prachtige schoentjes wij dit jaar aan Sint & Piet mogen geven – in ruil voor een leuke verrassing natuurlijk!

Wij zijn gek op Sint & Piet en daarom mogen alle kindjes van 0 tot 8 jaar hun schoentje zetten bij Prénatal. Kleur en versier het schoentje zo mooi mogelijk. Knip zo goed mogelijk langs de lijntjes en vouw en plak je schoentje in elkaar.

Schrijf je naam en leeftijd op de zijkant van het schoentje en lever deze in bij één van de Prénatal winkels. Tot en met 27 november kunnen de schoentjes bij de kassa ingeleverd worden. Het schoentje kun je in alle Prénatal winkels inleveren. Elk kindje mag één schoentje zetten.

Een hele leuke verrassing

Vanaf 28 november t/m maandag 5 december 2016 kun je je schoentje, gevuld met een leuke verrassing, bij de kassa van Prénatal weer ophalen. Spannend!

De schoen kan je ook downloaden via de Deal knop/link

Mike Jensen
DealsTracker
Logo