Verlopen

Spaarprogramma WK Oranje Plaids voor €0,99 bij PLUS

BewarenBewaardRemoved 0
PLUS
Deal likes+232
€0,99 Naar deal
Deal likes+232
€0,99 Naar deal

Spaarprogramma WK Oranje Plaids voor €0,99 bij PLUS. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Vanaf 27 november kan je 2 keer zo sparen!

Het WK voetbal wordt dit jaar gehouden in het koude november en december. Zorg daarom voor een goede warming-up en spaar van zondag 30 oktober t/m zaterdag 3 december 2022 voor Oranje Plaids. De plaids brengen je direct in de WK-sfeer én houden je heerlijk warm tijdens de wedstrijd.

Bij elke 10 euro aan boodschappen* ontvang je al een zegel en in de laatste week vanaf zondag 27 november spaar je nóg sneller met dubbele zegels! Bij inlevering van een volle spaarkaart (met 15 zegels) en bijbetaling van 0.99 euro ontvang je één Oranje Plaid naar keuze! En spaar je met de PLUS app? Dan ontvang je meteen 1 gratis zegel! Je kunt je spaarkaart inleveren t/m zaterdag 10 december 2022. Wordt het erop of eronder dit WK? Kruip met vrienden en familie op de bank, zet de tv aan en ga lekker kijken! 

Extra zegels bij actieproducten

Bij elke 10 euro aan boodschappen* ontvang je één spaarzegel en in de laatste week vanaf 27 november zelfs twee zegels! Zowel in de winkel als bij je online bestelling. Wil je nóg sneller sparen? Bij speciale actieproducten krijg je één, twee of zelfs drie extra zegels! Bekijk hier wekelijks welke actieproducten dit zijn en voeg ze direct toe aan je winkelmandje.

Ga je voor Oranje Boven of Hollands Glorie?

De Oranje Boven plaid is een echte aanrader voor de Oranjefan. Deze plaid houdt je niet alleen heerlijk warm tijdens de wedstrijd, je kunt er ook goed mee juichen. De Hollands Glorie versie brengt je in oud-Hollandse stemming. De plaid is geweldig tijdens de wedstrijd, maar is ook na het WK een sfeervolle toevoeging aan je interieur. Elk Oranje Plaid is gemaakt van 26 gerecyclede petflessen. De plaids zijn anti-pilling en hebben een afmeting van 120 x 150cm. 

Scan en spaar met de PLUS app

Sparen met je smartphone heeft slimme voordelen. Zo ontvang je de eerste zegel direct gratis. En verder:

  • Geen gedoe met losse zegels;
  • Direct zien hoeveel je hebt gespaard;
  • Makkelijk zegels delen met anderen;
  • Samen met je gezinsleden sparen op één account;
  • Je volle spaarkaart altijd bij de hand.
DealsTracker
Logo