Verlopen

Street Fighter V PS4 voor €19,70 bij Base

SaveSavedRemoved 0
base.com
Deal likes+1043
€19,70 €59,99 Naar deal
Deal likes+1043
€19,70 €59,99 Naar deal

Laagste prijs elders (NL): €24,49

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS4 Games.

De prijs is inclusief verzendkosten.

– Nieuwe en terugkomende karakters: Birdie en Charlie Nash maken hun langverwachte terugkomst naar het Street Fighter universum. Zij worden vergezeld door een nieuwe vechter genaamd Necalli en klassieke karakters zoals Ryu, Ken, Chun-Li, Cammy, Vega en M. Bison. Er zullen nog meer nieuwe en bestaande karakters speelbaar zijn, wat voor een scala aan verschillende vechtstijlen biedt.
– Nieuwe strategieën en gevecht mechanismes: Dankzij de V-Gauge en EX Gauge en een nieuw vechtsysteem, is Street Fighter V toegankelijk voor alle spelers. Maar er zijn genoeg nieuwe technieken en strategieën waar de toegewijde fan zich helemaal in kan verdiepen:
– V-Trigger: Unieke eigenschappen die de gehele V-Gauge gebruikt wat spelers de kans geeft om schade toe te brengen wanneer deze geactiveerd wordt.
– V-Skill: Nuttige vaardigheden (zoals bijvoorbeeld ontwijken) voor elk karakter die op elk moment geactiveerd kan worden
– V-Reversal: Unieke counterattacks die een blok van de V-Gauge gebruiken
– Critical Arts: Ultieme aanvallen die de gehele EX Gauge opneemt
– PS4 en PC Cross-Platform Play: Voor het allereerst in de geschiedenis, is cross-platform play mogelijk wat voor nog meer rivaliteit zorgt!
– Next Gen Visuals: Dit is de mooiste en meest meeslepende Street Fighter game ooit dankzij de kracht van de Unreal Engine 4.
– Alle toekomstige DLC personages zullen gratis vrij te spelen zijn

Mike Jensen
DealsTracker.nl
Logo