Verlopen

60% Korting Ticket Hit It livestream met o.a. Rico vs. Hesdy voor €19,95 bij AD Webwinkel

BewarenBewaardRemoved 1
AD Webwinkel
Deal likes+667
€19,95 €59,50 Naar deal
Deal likes+667
€19,95 €59,50 Naar deal

60% Korting Ticket Hit It livestream met o.a. Rico vs. Hesdy voor €19,95 bij AD Webwinkel. Normaal vanaf €59,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Hit It livestream, met o.a. Rico vs. Hesdy

Zaterdag 29 oktober van 19.00 – 23.00 uur

Wil jij deze spectaculaire avond met bokswedstrijden, muziek- en dansoptredens meemaken? Koop dan nu snel jouw livestream voor maar €19,95 en maak kans op een training + meet & greet met Rico Verhoeven!

Over HIT IT: een avond vol spectaculaire sport en entertainment

Rotterdam Ahoy wordt de thuisbasis voor een avondvullend programma vol sport en entertainment. Met een zenuwslopend gevecht tussen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges als hoofdact en optredens van onder meer Kris Kross Amsterdam, Sam Ryder (UK) en Emma Heesters ben je verzekerd van een spectaculaire avond waarin jij je liefde voor sport en muziek maximaal ziet samenkomen.

Kijk voor slechts €19,95 live mee, vanaf waar en met wie jij maar wil!

De deal op een rijtje

  • Kijk live mee vanaf waar en met wie jij wil voor maar €19,95 per livestream
  • Datum: 29 oktober van 19.00 – 23.00 uur
  • KOOP & WIN een training + meet & greet met Rico Verhoeven

Hoe werkt het?

  1. Klik op de bestel button ‘Bestel bij onze partner’
  2. Log in, geef aan of je mee wilt doen aan de winactie en koop je ticket voor de livestream
  3. Reken eenvoudig af via iDEAL, Creditcard of Bancontact
  4. Log op 29 oktober in en bekijk de livestream!

Voorwaarden winactie

  • Koop de livestream en maak kans op een groepstraining + meet & greet met niemand minder dan Rico Verhoeven. De prijs wordt in totaal 8x verloot en is de winnaars mogen allemaal een +1 meenemen. De winnaars worden na afloop van het event per e-mail op de hoogte gesteld. De datum van de groepstraining wordt dan ook bekend gemaakt.

Line-up

RICO VERHOEVEN
Sinds 2013 is Rico zwaargewicht kickboksen GLORY Wereldkampioen, maar ook acteur, ondernemer en motivator. Met de geest van een volwassen vechter stapt hij in de ring om het op te nemen tegen Hesdy Gerges tijdens een zinderend main event.

HESDY GERGES
⁠Een Egyptisch-Nederlandse kickbokser met de titel It’s Showtime World Heavyweight tussen 2010 en 2012. Hesdy vs Rico bij HIT IT gaat nu al de boeken in als een van de battles van het jaar waar iedere fan reikhalzend naar uitkijkt.

EMMA HEESTERS
Emma Heesters werd internationaal bekend door haar YouTube-kanaal waar ze covers zong. In Nederland is haar bekendheid gegroeid door haar deelname aan televisieprogramma Beste Zangers. Bij HIT IT brengt ze haar ongeëvenaarde energie on stage. We can’t wait!

⁠KRIS KROSS AMSTERDAM
Een Amsterdams DJ-trio bestaande uit de broers Jordy en Sander Huisman en Yuki Kempees. Samen produceren ze muziek met een mix van R&B, hiphop, funk, soul, pop en house. KKA en HIT IT is nu al een gouden combinatie.

SAM RYDER (UK)
Een Britse singer-songwriter. Sam werd bekend via TikTok door covers te plaatsen tijdens de eerste lockdown van COVID-19-pandemie in 2020. Hij vertegenwoordigde het VK op Eurovisie Songfestival 2022. Nu is hij klaar om het podium van HIT IT te betreden.

TIMOR STEFFENS
Timor deed in 2008 mee aan SoYouThinkYouCanDance en vertrok naar VS waar hij achtergronddanser werd van Michael Jackson. Voor HIT IT zit hij inmiddels vol in de creatieve voorbereiding om wederom een spetterende show aan het publiek te kunnen presenteren.

DENISE KIELHOLTZ
Een Nederlandse vrouwelijke Muay Thai kickbokser en mixed martial artist uit Amsterdam. Denise neemt het tijdens HIT IT op tegen Lorena Klijn en zullen maximaal tegen elkaar gewaagd zijn.

LORENA KLIJN
Een vrouwelijke vechter uit Groningen. Ze kreeg de vecht naam ‘Lady Pitbull’ vanwege haar agressieve vechtstijl. Klijn concurreert in de flyweight en bantamweight divisies en zal bij HIT IT ongetwijfeld voor vuurwerk zorgen in de ring.

JANDINO ASPORAAT
Een Nederlands stand-up comedian, acteur, televisie presentator, zanger, producent en imitator van Curaçaose afkomst. Jandino staat bekend om zijn humor en sketches en is ready to hit the stage van HIT IT.

DAN KARATY
TV-jurylid en choreograaf Dan Karaty en voormalig topwielrenner Michael Boogerd treden tevens in een celebrity boksgevecht tegen elkaar tijdens het gloednieuwe sport- en entertainment evenement HIT IT.

MICHAEL BOOGERD
Dan Karaty en Michael Boogerd gaan de ring in om aandacht te vragen voor mentale gezondheid. De twee beroemdheden hebben hier beiden persoonlijk ervaring mee en grijpen de bokswedstrijd aan om het taboe dat heerst rondom mentale gezondheid te verminderen.

DealsTracker
Logo