Verlopen

Tot €15 Korting Disney’s Aladdin voor vanaf €44 p.p. bij AD Webwinkel

BewarenBewaardRemoved 1
AD Webwinkel
Deal likes+667
€15 Korting Naar deal
Deal likes+667
€15 Korting Naar deal

Tot €15 Korting Disney’s Aladdin voor vanaf €44 p.p. bij AD Webwinkel. Normaal vanaf €33,97. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Disney’s Aladdin – Tot € 15,- voordeel per ticket!

Nu te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen

De grote Broadway musical Disney’s Aladdin is nu te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen. Koop nu je tickets en ontvang tot € 15,- voordeel voor geselecteerde shows t/m 31 juli 2022!

Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects

Ben je klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-één-nacht? Kom dan naar Disney’s Aladdin in het AFAS Circustheater Scheveningen. De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Jasmine is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects die de harten gaat stelen van het Nederlandse publiek. Met o.a. Jonathan Vroege, Keoma Aidhen en Stanley Burleson.De deal op een rijtje

  • Te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen
  • Koop nu je tickets en ontvang tot € 15,- voordeel per ticket!
  • Geldig voor geselecteerde shows t/m 31 juli 2022.

Wat je moet weten

  • De voorstelling duur ongeveer 2 uur en 50 minuten.
  • Adviesleeftijd: vanaf 8 jaar.
  • Wegens de aard van de voorstelling dien je uiterlijk een kwartier voor aanvang van de voorstelling in het theater aanwezig te zijn. Vijf minuten voor aanvang worden de deuren van de zaal namelijk gesloten en is er slechts beperkt toegang.

Speeldata

Van 18 september 2021 t/m 31 juli 2022.Locatie

Circusplein 50
2586 CZ Den Haag
Nederland

Bekijk hier de routebeschrijvingBereikbaarheid & parkeergelegenheid

Met de auto
In de straten rondom het AFAS Circustheater Scheveningen kun je niet gratis parkeren en geldt een maximale parkeerduur van 120 minuten. Vlakbij het theater vind je drie parkeergarages. Deze zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend:

  • Parkeergarage Nieuwe Parklaan, Nieuwe Parklaan 248, 2587 BZ, Den Haag. Direct naast het theater.
  • Parkeergarage Kurhaus, Gevers Deynootplein 189, 2586 CS, Den Haag. Op 5 minuten loopafstand van het theater.
  • Parkeergarage Parking Strand, Zwolsestraat 426, 2587, VK Den Haag. Op 10 minuten loopafstand van het theater.

Tip: Niet na afloop in de rij voor de betaalautomaat staan? Koop dan voordelig je uitrijkaart aan de Theaterkassa- en of informatiebalie in het AFAS Circustheater. Deze uitrijkaarten zijn 9 uur geldig. Een uitrijkaart voor Parking Strand kost €13,50 voor Nieuwe Parklaan en Kurhaus is dat €19,50.

Met het openbaar vervoer
Het AFAS Circustheater in Scheveningen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (OV). Vanaf Centraal Station Den Haag en station Den Haag Hollands Spoor kun je tramlijn 9 richting Scheveningen – Zwarte Pad nemen. Deze tram stopt voor het AFAS Circustheater. Vanaf Den Haag Hollands Spoor kun je ook tramlijn 1 richting Scheveningen – Zwarte Pad nemen. Deze stopt bij het Kurhaus.

DealsTracker
Logo