Verlopen

Tot 30% Korting Escape room @ De Kartfabrique Prison Island Utrecht voor vanaf €17,50 bij Groupon

SaveSavedRemoved 1
Groupon
Deal likes+306
30% Korting Naar deal
Deal likes+306
30% Korting Naar deal

Tot 30% Korting Escape room @ De Kartfabrique Prison Island Utrecht voor vanaf €17,50. Normaal €26,25 p.p. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Prison Island: probeer in 1,5 uur met 1 – 20 personen te ontsnappen uit de cellen bij Kartfabrique in Utrecht

Het cellencomplex is een mix tussen Fort Boyard en Escape Room en daagt jong en oud uit om te ontsnappen d.m.v. mentale en fysieke puzzels.

Waarom mensen zich vrijwillig laten opsluiten in een gevangenis is een raadsel. Letterlijk. Los mentale en fysieke puzzels op en ontsnap uit het enerverende Prison Island.

Kies uit 7 opties

  • € 17,50 voor 1,5 uur Prison Island voor 1 persoon (waarde € 26,25)
  • € 34,99 voor 1,5 uur Prison Island voor 2 personen (waarde € 52,50)
  • € 68,99 voor 1,5 uur Prison Island voor 4 personen (waarde € 105)
  • € 99,99 voor 1,5 uur Prison Island voor 6 personen (waarde € 157,50)
  • € 165,99 voor 1,5 uur Prison Island voor 10 personen (waarde € 262,50)
  • € 249,99 voor 1,5 uur Prison Island voor 15 personen (waarde € 393,75)
  • € 327,99 voor 1,5 uur Prison Island voor 20 personen (waarde € 525)

Op zoek naar een origineel team-uitje, activiteit voor een vrijgezellenfeest of gewoon iets leuks voor een avondje Utrecht met vrienden? Prison Island bij de Kartfabrique is een actief en spannend spel waarin je als team moet samenwerken. Niet alleen een goede activiteit voor teambuilding, maar ook om de hersens en de spieren eens flink aan het werk te zetten. Een verzameling van korte, interactieve spellen die samen zo’n 1,5 uur in beslag nemen verzorgen de inleiding af juist afsluiter van een gezellig groepsuitje in Utrecht. En behalve dan wat mentale en fysieke inspanning kost het je weinig, want je boekt Prison Island met korting voor 1-20 personen.

Prison Island

Prison Island is een avonturenspel uit Zweden: het is een mix tussen Fort Boyard en een escaperoom. Het spel bestaat uit 38 cellen in een gevangenis. Iedere cel is een uitdaging die je als team moet oplossen. Dit kunnen fysieke, technische of tactische spellen zijn. In sommige cellen moet je opdrachten oplossen die vergelijkbaar zijn met escaperoom-opdrachten. Andere cellen zijn weer een stuk fysieker en vragen juist weer om een goed uithoudingsvermogen. 

Punten kan je scoren door het speuren naar knoppen, het gooien van ballen, het oplossen van raadsels en het ontwijken van bewegingssensoren. En iedere cel heeft zijn eigen opdracht en moeilijkheidsgraad. Hierdoor ben je in de ene cel meer tijd kwijt dan de andere. De speelduur per cel varieert van 1 tot 5 minuten. Verzamel met je team genoeg punten om uit Prison Island te ontsnappen. Het spel is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar en groepen van 3 tot 100 personen (je speelt in teams van 3 tot 5 personen).

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: verplicht online op kartfabrique.nl/groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimum leeftijd voor deelname: 7 jaar. Niet geldig i.c.m. andere acties. Kijk voor de veelgestelde vragen op www.kartfabrique.nl/veelgestelde-vragen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.


Over Kartfabrique

Westkanaaldijk 7, Utrecht, 3542 DA

De Kartfabrique in Utrecht staat garant voor een dag vol plezier. In een oude mengvoederfabriek vind je een racecircuit, een lasergame-arena en een cellencomplex genaamd Prison Island. Neem plaats achter het stuur van de kart en geef plankgas op het parcours. Voor de scherpschutters is er een kolossale lasergame-arena met drie verdiepingen. En voor avonturen- en puzzelliefhebbers is er sinds kort Prison Island, een cellencomplex met 38 cellen waaruit je moet ontsnappen door het oplossen van mentale en fysieke puzzels: een mix tussen Fort Boyard en Escape Room dus. Als je op het einde van de dolle rit honger hebt gekregen, kan je genieten van een hoofdgerecht of driegangenmenu in Het Ketelhuis.

DealsTracker.nl
Logo