Verlopen

Tot 33% korting Moederdag-kado CATS de internationale hitmusical bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+254
33% korting Naar deal
Deal likes+254
33% korting Naar deal

Tot 33% korting Moederdag-kado CATS de internationale hitmusical bij Groupon. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.
  • Entree voor 3 personen (33% korting) vanaf €119,80. Normaal €179,70
  • Entree voor 2 personen (20% korting) vanaf €95,80. Normaal €119,80
  • Tickets voor CATS de internationale hitmusical
  • Data: van 30 december 2018 t/m 13 januari 2019
  • Locatie: RAI Theater, Amsterdam
  • Engelstalig met Nederlandse boventiteling

Neem je (schoon)moeder, of iemand anders mee naar CATS, de internationale hitmusical. Een unieke kans want CATS is na meer dan 10 jaar eindelijk weer terug in Nederland voor slechts 3 weken in het RAI Theater in Amsterdam. En voor de allereerste keer in Nederland uitgevoerd door een Londense West End-cast.

De opties

  • Entree voor 3 personen (33% korting)
  • Entree voor 2 personen (20% korting)

Kies je voor de optie voor 3 personen, dan koop je met de 33% korting dus eigenlijk drie kaarten voor de prijs van twee. Wil je alleen met je (schoon)moeder, of een andere dierbare, dan krijg je nog steeds een pittige korting van 20% op deze voorstelling die jarenlang met veel succes overal in de wereld gedraaid heeft. Een unieke kans dus om het enige echte origineel te zien, zonder een dure reis naar Londen te hoeven maken.

Bekijk hieronder de data en tijden. Kies in het menu rechts op deze pagina op welke dag (en tijdstip), voor hoeveel personen en voor welke rang je kaartjes wil.

Data en tijden

DatumTijdstip
Zondag 30 december19.30 uur
Donderdag 3 januari20.00 uur
Zondag 6 januari16.30 uur
Dinsdag 8 januari20.00 uur
Woensdag 9 januari20.00 uur
Donderdag 10 januari20.00 uur
Vrijdag 11 januari20.00 uur
Zondag 13 januari12.00 uur en 16.30 uur

Over Cats de Musical

De wereldberoemde hitsong ‘Memory’ werd inmiddels door meer dan 150 artiesten gecoverd, van Céline Dion tot Barbra Streisand. CATS bestaat uit een cast en crew van maar liefst 56 artiesten en technici die zorgen voor een kleurrijke explosie van energie op het podium. Al bijna 40 jaar lang verlaat het publiek ontroerd en razend enthousiast het theater.


Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Cats de Musical op de door jou aangekochte datum en rang in het RAI Theater in Amsterdam.
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken (dus max. 9 entreetickets).
Tickets: je groupon is niet je entreebewijs. Eventim stuurt de kaarten per e-mail, uiterlijk voor 30 juni 2018.
Meer info: neem de toegestuurde kaarten mee. Voor de uitvoering van deze deal is het noodzakelijk dat jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat éénmalig wordt verstrekt aan Eventim. Door de aankoop van deze deal en het aanklikken van de knop “Koop nu” ga je uitdrukkelijk akkoord met deze éénmalige verstrekking van de hiervoor genoemde gegevens aan Eventim. Deze mag de gegevens dan alleen gebruiken om je per e-mail jouw aankoop toe te sturen. Daarna zal Eventim de gegevens verwijderen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

DealsTracker
Logo