Verlopen

Tot 35% valentijnskorting op 35 Ring producten bij 50five

SaveSavedRemoved 0
50five
Deal likes+366
35% Korting Naar deal
Deal likes+366
35% Korting Naar deal

Tot 35% valentijnskorting op 35 Ring producten. Verzending is gratis vanaf €20, anders betaal je €2,95. Bekijk hier voor de beschikbaarheid van deze deal.

Verras indringers voordat ze hun slag slaan

Het assortiment van dit bedrijf is de afgelopen tijd fors uitgebreid. Naast de bekende Ring deurbel, zijn er inmiddels ook allerlei andere apparaten geïntroduceerd die in positieve zin een bijdrage aan het vergroten van je veiligheid kunnen leveren. Denk in dat geval bijvoorbeeld aan de Ring camera. Dat is een beveiligingscamera die dezelfde uitgangsprincipes heeft als de deurbel van deze onderneming. Ook de beelden van je Ring beveiligingscamera kun je dus rechtstreeks in HD-kwaliteit op je mobiele apparaat zien en ook in dit geval kun je vanaf elke gewenste locatie ter wereld je stem door het ingebouwde luidsprekertje van de camera laten schallen. Deze laatstgenoemde optie kan een erg doelmatig verrassingseffect opleveren als je personen in beeld krijgt die er ter plekke niets te zoeken hebben.

Robuust en flexibel

Ring-producten zijn in een aantal verschillende ‘smaken’ verkrijgbaar. Naast het standaardassortiment kun je bij diverse items ook kiezen voor een luxere Ring Pro variant. Voor alle apparaten van Ring geldt echter dat ze van zeer degelijke kwaliteit en natuurlijk weerbestendig zijn, zodat ze ook prima blijven functioneren als je omgeving bijvoorbeeld door hoosbuien of strenge vorst wordt geteisterd. Daarnaast zijn de installatiemogelijkheden van al je Ring-producten flexibel, want ze kunnen ook met Amazon Alexa en Android- en Apple-apparaten samenwerken.

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo