Verlopen

Tot 40% Korting tijdens Black Friday voor de hele collectie bij Desigual

BewarenBewaardRemoved 0
Desigual
Deal likes+322
40% Korting Naar deal
Deal likes+322
40% Korting Naar deal

Tot 40% Korting tijdens Black Friday voor de hele collectie bij Desigual. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Black Friday en Cyber Monday deals.

We zijn al bezig met het voorbereiden van de volgende Black Friday bij Desigual

Nu de kou inzet, is het weer tijd voor onze speciale Black Friday-kortingen. Het is juist de tijd voor Kerst, dus het perfecte moment om je kerstcadeaus en warme winterkleding te kopen.
Let op, het is zo weg! Trendy kleding, de meest gangbare maten, cadeauartikelen en lekker warme kledingstukken zijn het meest in trek. Daarom informeren we je hier over alles wat je moet weten om er bij je aankopen zo veel mogelijk van te profiteren.

Dus let op en wees er klaar voor!

Wat is Black Friday?

Black Friday is een dag waarop alle winkels met aanbiedingen en kortingen komen. Het is altijd op de vrijdag nadat in de Verenigde Staten Thanksgiving gevierd wordt. Maar waarom Black en waarom Friday? Daar is een reden voor en dat is al meer dan 50 jaar zo:

Op die dag begon iedereen in de VS kerstinkopen te doen en de straten en winkels zagen zwart van de mensen die cadeaus kwamen kopen. Het idee om van die datum een speciale dag te maken begon begin jaren 60 in Philadelphia. En daarna heeft dit idee zich over de hele wereld verspreid.

Waarom Black? Er zijn twee verschillende verklaringen voor:

Eén ervan is dat de politie het op die vrijdag erg druk had met het in goede banen leiden van de mensenmassa en files, waardoor het de naam “Black Friday” kreeg.
Een andere uitleg is dat “zwart” verwijst naar de positieve resultaten die de winkels op die dag boekten, waardoor de verkoopcijfers van “rood” naar “zwart” gingen dankzij de enorme omzetten die dag.

Wanneer begint Black Friday bij Desigual?

In 2022 vindt Black Friday plaats op 25 november, maar hoewel het vroeger maar één dag duurde, gaan we bij Desigual het hele weekend door met de kortingen. En als lid van ons Desigual Club-programma kun je de dagen ervoor zelfs al aanbiedingen vinden.

Bij Desigual kun je zowel in onze winkels als op de webshop desigual.com van Black Friday profiteren. En profiteer van verzending gratis op al je aankopen.

Wees er op tijd bij! Op die dagen vliegen de items de deur uit. Kies je favorieten voordat ze weg zijn.

Profiteer er zo veel mogelijk van: Praktische tips voor Black Friday Desigual

Bereid het goed voor, bekijk alles goed en zorg ervoor dat je de leukste items voor de laagste prijs kunt krijgen!

  • Bezoek een van onze winkels of kijk in onze webshop op desigual.com
  • Stel een lijstje op met de kledingstukken of accessoires die het leukst vindt of zet ze als “Favorieten” in je Wishlist.
  • Koop eerst de items en accessoires die op je lijstje staan, loop ze niet mis! Later heb je nog tijd om verder te kijken en nog meer koopjes te vinde.
  • Kijk goed welke korting er op elk item zit, je ziet dit altijd samen met de originele prijs. Zo weet je steeds wat je bespaart op elke aanbieding.

Welke kortingen hebben jullie tijdens Black Friday bij Desigual?

Op Black Friday krijg je soms dezelfde korting in de hele winkel of verschillende soorten kortingen op verschillende selecties.

Op die speciale dagen krijg je op al onze artikelen een heel bijzonder kortingspercentage en in sommige gevallen zelfs nog meer.

Damesjurken, tassen en accessoires, items voor kids, herenkleding, accessoires… Loop het niet mis!

Elk jaar zijn de kortingen weer anders, dus laat je verrassen en let op dat je er snel bij bent. Wees er als eerste bij en profiteer van onze speciale prijzen voor Black Friday Desigual 2022!

DealsTracker
Logo