Verlopen

Tot 45% Korting 3- of 4-gangenmenu van de chef voor 2-4 pers. bij Lake 24 in Vinkeveen voor vanaf €19,99 p.p. bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+276
45% Korting Naar deal
Deal likes+276
45% Korting Naar deal

Tot 45% Korting 3- of 4-gangenmenu van de chef voor 2-4 pers. bij Lake 24 in Vinkeveen voor vanaf €19,99 p.p. bij Groupon. Normaal vanaf €34,99 p.p. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere restaurants.

Laat je een avondje verrassen door de chef van Lake 24 en geniet van drie of vier gerechten met uitzicht op de Vinkeveense Plassen.

Over deze deal

  • 3- of 4-gangen menu van de chef
  • Voor 2, 3 of 4 personen
  • Met uitzicht over de Vinkeveense Plassen
  • Schuif aan tussen 17.30 en 20.00 uur van woensdag t/m zondag
  • Geef vooraf eventuele allergieën en dieetwensen door, zodat de chef daar rekening mee kan houden

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 15 mei 2022 op woensdag t/m zondag. Aanvang tussen 17.30 en 20.00 uur. Vanaf mei beperkte beschikbaarheid in het weekend. Maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 4 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Lake 24

In de Jachthaven Omtzigt, uitkijkend over de prachtige Vinkeveense Plassen, strijk je op het terras van restaurant Lake 24 neer voor een lekker drankje, een goede lunch of een uitgebreid diner. Op koudere of regenachtige dagen kan je heerlijk aan een tafeltje binnen genieten in het sfeervolle restaurant. Ook kan je Lake 24 gebruiken als evenementenlocatie of inhuren om de catering te verzorgen op een locatie naar jouw keuze. Leg je boot aan tijdens een dagje varen of kom met de auto, fiets of lopend.

DealsTracker
Logo