Verlopen

Tot 48% Korting Entreeticket Italië Evenement Smaak & Stijl bij Kasteel de Haar voor vanaf €10,50 bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+256
€10,50 €20 Naar deal
Deal likes+256
€10,50 €20 Naar deal

Tot 48% Korting Entreeticket Italië Evenement Smaak & Stijl bij Kasteel de Haar voor vanaf €10,50 bij Groupon. Normaal €20. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Tijdens dit evenement laten 250 artiesten, koks, kunstenaars en exposanten jou het echte la dolce vita proeven, ontdekken en beleven

Over deze deal

  • Ticket voor het Italië Evenement “Smaak & Stijl”
  • Data: vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juni 2023
  • Tijden: 10.00 tot 18.00 uur
  • Let op: zondag binnenkomst vóór 11.30 uur
  • Locatie: Kasteel de Haar, Kasteellaan 1 in Utrecht
  • Je kan zoveel tickets kopen als je wil

Tijdens Italië Evenement – Smaak & Stijl neem je in de tuinen en parken van Kasteel de Haar een kijkje in de Italiaanse keuken van dit seizoen. Je kan de hele dag lekker happen van traditionele en moderne gerechtjes in Italiaanse stijl. En uiteraard is er ook ruime keuze uit speciaal geselecteerde wijnen.

Zoals de Italianen van tradities houden is ook het Italië Evenement uitgegroeid tot een feestelijke traditie om de zomer mee in te luiden. Dit jaar viert het Italië Evenement namelijk alweer haar 20-jarig bestaan. Geniet niet alleen van culinair Italië, maar ook van de karakteristieke omgeving. Met 250 standhouders op het evenement is er een gevarieerd en ruim aanbod: van fashion tot wijn. Daarnaast is er Italiaanse live entertainment én zijn er drie nieuwe thema’s deze editie: Panoramica Gustosa (reuzenrad), Ik Vertrek en Italian Streetfood.. Gegarandeerd dat er feest wordt gevierd.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Italië Evenement “Smaak & Stijl” op vrijdag 2, zaterdag 3 of zondag 4 juni 2023 op Kasteel de Haar in Utrecht. Heb je een ticket voor zondag, dan moet deze voor 11.30 uur gescand zijn bij de kassa. Zorg dus dat je er op tijd bent.
Aankoop: Je kan zoveel groupons kopen als je wilt.
Bijkomende kosten: exclusief parkeerkosten à € 11 per auto.
Reserveren: Geen reservering nodig. Je groupon is je entreebewijs. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.

DealsTracker
Logo