Verlopen

Tot 53% Korting Set van 4 winterharde fruitbomen met kers, peer, appel en pruim voor vanaf €34,95 bij Outspot

SaveSavedRemoved 0
Outspot
Deal likes+342
53% Korting Naar deal
Deal likes+342
53% Korting Naar deal

Tot 53% Korting Set van 4 winterharde fruitbomen met kers, peer, appel en pruim voor vanaf €34,95 bij Outspot. Adviesprijs is vanaf €74,95. Verzending is gratis. Check hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Tuinplanten.
 • Je eigen fruitboomgaard met vers fruit
 • Plant nu en pluk volgende zomer de vruchten!
 • Biologisch en gezond
 • Set van 4 fruitbomen: appel, peer, kers en pruim
 • Optie: Pokon biologische fruitbomenvoeding (1kg)
 • Gratis bezorgd
 • Levertijd: binnen 2 weken

Heerlijke fruitsalade

Een eigen fruitboomgaard, dat is jouw appeltje voor de dorst! Want vers fruit, dat valt altijd wel te pruimen. Haal je eigen assortiment fruitbomen in de tuin en geniet in de lente van prachtige bloesems, in de zomer van vers fruit zo uit de tuin en in de winter van zelfgemaakte confituur. 

Elke bestelling bevat een appelboom, een perenboom, een kersenboom en een pruimenboom. De bomen zijn 60 tot 70 cm groot bij aflevering (incl. pot). Samen zijn ze goed voor een heerlijke gevarieerde fruitsalade als dessert. Als dat de kers op de taart niet is!

Een korte blik op het lekkers dat je in huis haalt:
 

1) Kers “Stella”

Deze grote, zoete en vooral sappige kers bloeit in april en mei met mooie lichtroze bloesems. Half juli pluk je dan de lichtrode kersen. De ideale standplaats voor een kers is half schaduw/zon.
 

2) Pruim “Black Amber”

De grote vruchten van de Black Amber zijn heerlijk zoet en rijk van smaak. Het is een lieveling onder mensen met iets minder plaats omdat ze ideaal is voor balkons en terrassen dankzij de compacte groeiwijze. De boom wordt namelijk afhankelijk van de snoei ongeveer 2,5 m hoog, maar draagt toch veel vruchten.

3) Peer “Doyenné du Comice”

De bekendste perensoort is zonder twijfel het oud Franse ras van de Doyenné. Deze grote groen-bruinrode peer met sappig wit vruchtvlees is eind september, begin oktober klaar om geplukt te worden. Ze geven een lichte, heerlijke geur af wanneer ze rijp zijn en zijn ook zeer geschikt voor kolommen voor kleine tuinen, balkons en terrassen.

4) Appel “Braeburn”

De Braeburn-appel heeft een hoog gehalte aan vitamine C en is zeer populair dankzij de zachtzure smaak. Het is een stevige appel afkomstig uit Nieuw-Zeeland met knapperig vruchtvlees. De bomen worden ongeveer 2,5 m hoog en zijn ook geschikt voor kleinere tuinen, terrassen of balkons. Mmm, smakelijk!


Optioneel kan je bovendien kiezen voor een set inclusief 1 kg Pokon biologische fruitbomenvoeding. Deze biologische meststof zorgt voor sterkere fruitbomen met meer weerstand tegen ziektes en plagen. Voor het beste resultaat verwen je je bomen best 2x per jaar met deze 100% natuurlijke meststof: vroeg in de lente en in de zomer.


Tip: Fruitbomen kunnen het beste geplant worden wanneer ze in rust zijn, van half oktober tot eind maart is dé beste periode (nu dus!). Hoe vroeger je plant des te meer de boom haarwortels vormt voor de winter en daardoor in de zomer meer gaat groeien en mogelijk al fruit geven.

Verzending

 • Gratis bezorgd. Opgelet: Levering van planten is niet mogelijk op de Waddeneilanden.
 • Verwachte levertijd: 2 weken.
 • Zodra je bestelling verzonden is, zal je zowel vanwege de leverancier als vanwege ons een e-mail ontvangen met een traceercode, waarmee je je bestelling online kan volgen. Gelieve je e-mail daarom dan ook goed te controleren, inclusief je spamfolder, zodat deze mails je niet onopgemerkt voorbij gaan. Indien je bestelling op je wacht in het dichtstbijzijnde afhaalpunt, gelieve ze dan zo snel mogelijk op te halen zodat je planten niet verwelken.
 • Klantendienst:
  • Vragen over uw bestelling? Contacteer Outspot via [email protected]
  • Vragen over de levering en dienst na verkoop? Contacteer Perfect Plant Deal, bereikbaar via [email protected] Gelieve je ordercode te vermelden bij alle communicatie.
 • Op planten geldt geen garantie. Geen retour mogelijk.
DealsTracker.nl
Logo