Tot 60% Korting 2 dagen 4* hotel + ontbijt en toegang Movie Park Germany voor vanaf €59 p.p. bij Traveldeal

BewarenBewaardRemoved 0
Traveldeal.nl
Deal likes+666
60% Korting Naar deal
Deal likes+666
60% Korting Naar deal

Tot 65% Korting 2 dagen 4* hotel + ontbijt en toegang Movie Park Germany voor vanaf €59 p.p. bij Traveldeal. Normaal €150 p.p. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal. Wil je extra dagen blijven? Bekijk de hotels in de buurt van Movie Park Germany

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

2 dagen Movie Park Germany met 1 of 2 overnachtingen in een 4*-hotel bij Düsseldorf incl. ontbijt

Geniet 2 volle dagen volop in het grootste film- en entertainmentpark van Europa, namelijk: Movie Park Germany. Met meer dan 40 spectaculaire attracties en verschillende shows in maar liefst vijf themagebieden sta je garant voor twee dagen vol plezier met de hele familie! Je verblijft in het hotel Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann vanwaar je in 35 minuten rijden in het park bent.

Let op: De tickets voor Movie Park Germany ontvang je per e-mail (deze ontvang je niet direct, maar worden z.s.m. nagestuurd). In verband met de corona maatregelen is het verplicht vooraf te reserveren bij Movie Park Germany. Op de door ons toegestuurde tickets staat hoe dit te doen. Wij raden je aan dit zo snel mogelijk na ontvangst van de vouchers te doen om teleurstelling en volle dagen te voorkomen. Zonder reservering kun je het park niet in. De boeking is helaas niet te annuleren!

Grote familiekamers met HOGE kinderkortingen!

MEGA FAMILIEDEAL: 2 dagen Movie Park Germany incl. 4*-hotel en ontbijt

Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann ****

Daarom is dit een goede deal

  • 1 of 2 overnachtingen incl. uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 dagen entree voor Movie Park Germany t.w.v. € 100,00 p.p. (aan de kassa)
  • Hotel gelegen op 35 minuten rijden van Movie Park Germany
  • Kinderen t/m 3 jaar zijn GRATIS (slapen in het bed van de ouders)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel

Movie Park Germany | Maatregelen en parkinformatie

Let op: Voor je bezoek aan Movie Park Germany zijn de volgende documenten verplicht, je dient deze aan de medewerkers van het park te tonen:

  • Bewijs van geschiktheid (genezen, gevaccineerd of getest) voor iedereen vanaf 6 jaar
  • Ticket (ontvang je online per mail)
  • Identiteitsbewijs met foto
  • Medisch mond-neus masker

Let op! de tickets voor Movie Park Germany ontvang je per e-mail. In verband met de corona maatregelen is het verplicht vooraf te reserveren bij Movie Park Germany. Op de door ons toegezonden tickets staat hoe dit te doen. De boeking is helaas niet te annuleren!

Familiekamers:
Alleen in de 2+2- en 4-persoonskamer van dit hotel is het mogelijk om met 5 personen te verblijven. Dit kan alleen indien de vijfde persoon een kind is van 3 jaar of jonger en deze bij de ouders in het bed slaapt. In de 2+2- en 4-persoonskamer staan namelijk maar 4 bedden. Tevens krijgt dit kind geen toegangskaartje voor Movie Park, dat is pas nodig vanaf de leeftijd van 4 jaar. In de 2-persoonskamer kan echt alleen maar met 2 personen worden verbleven, daar kan geen extra kind van 3 jaar of jonger bij.


Parkinformatie

Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens in Bottrop!

Ontdek de triple launch achtbaan ‘Star Trek™: Operation Enterprise’! Nadat je aan de Starfleet Academy als kadet bent klaargestoomd voor je eerste reddingsmissie, wordt je met warpsnelheid naar een nieuw sterrenstelsel gelanceerd. Ontdek ook het themagebied “Federation Plaza” waar het Star Trek™ universum tot leven komt.

Begeef je samen met Koning Arthur en de ridders van de ronde tafel op een riskante zoektocht naar het legendarische zwaard, in de nieuw gethematiseerde wildwaterbaan ‘Excalibur – Secrets of the Dark Forest’!

Ontmoet je favoriete tv-helden SpongeBob, Dora en hun vrienden in levenden lijve. Beleef samen met de Teenage Mutant Ninja Turtles spannende avonturen in hun verkeersschool ‘License to drive’.

In The Lost Temple doet dr. Carter bij opgravingen een bijzondere ontdekking van meer dan alleen gigantische overblijfselen uit de oertijd. Dinosauriers komen tot leven en verpletteren de bodem onder je voeten in deze levensechte immersive tunnel!

In de permanente horrorattractie ‘The Walking Dead Breakout’, gebaseerd op een van ’s werelds meest succesvolle en populaire Amerikaanse series, ben je niet veilig voor de walkers. *Vanaf 16 jaar en tegen bijbetaling.

Wil je nog meer actie, stort dan vanaf 60 meter naar beneden in de ‘High Fall’, of draai in de ‘MP Xpress’ loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan ‘van Helsing’s Factory’ voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! Laat je in ‘Crazy Cops The Action Stunt Show’ voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!

Let op!
Je ontvangt na het maken van de boeking het E-ticket op het opgegeven e-mailadres. Dit ticket dien je goed te bewaren, want dit is je entreebewijs voor zowel de éérste als de tweede dag. In het park kun je dit ticket op de eerste dag inwisselen bij de ticketservice voor de tweede dag entree.

DealsTracker
Logo