Verlopen

Tot 61% Korting Uitschuifbare Waterborstel 4,6 of 7 meter voor vanaf €37,99 bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 0
Koopjedeal
Deal likes+322
61% Korting Naar deal
Deal likes+322
61% Korting Naar deal

Tot 61% Korting Uitschuifbare Waterborstel 4,6 of 7 meter voor vanaf €37,99 bij Koopjedeal. Adviesprijs vanaf €99. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier Schoonmaakartikelen.

Maak alle moeilijk bereikbare plekken in een handomdraai schoon met deze uitschuifbare waterborstel!

Met deze telescopische waterborstel worden alle schoonmaakklusjes buitenshuis een stuk makkelijker! Dankzij de robuuste borstelharen én de ingebouwde waterborstel reinig je snel en eenvoudig diverse oppervlaktes.

Robuuste borstelharen
Schoonmaken op hoogte was nog nooit zo makkelijk geweest. Deze uitschuifbare waterborstel bestaat uit 4 delen die je maximaal tot 4,6M of 7M kan uitschuiven. Heb je groene aanslag op de muren of padden door het weer? Dankzij de robuuste borstelharen is het reinigen van deze oppervlaktes zo gepiept.

Eenvoudig watertoevoer
Deze telescopische waterborstel kun je makkelijk op het waterleidingsnet aansluiten. Dankzij OGS-aansluiting kun je de borstel gemakkelijk op het aansluitstuk met een tuinslang aansluiten. Het water stroomt dan via de steel direct naar de borstel. Bovendien komt deze handige borstel geleverd met een zeepdispenser, zodat je niet voortdurend het oppervlak hoeft in te zepen. En om het werk nog makkelijker te maken kun je de borstel op 3 verschillende standen zetten met de vertelbare hoekadapter. Haal al dat hardnekkige vuil van je muren en paden en zeg dag tegen die emmers met water en zeep. Revolutioneer vandaag je manier van schoonmaken met de telescopische waterborstel.

Overige informatie
Minimale lengte steel: 1,3 m
Maximale lengte steel: 4,6 m
Afmeting borstel: 29 x 7 x 10 cm
Aantal schuifbare delen: 4

DealsTracker
Logo