Verlopen

Tot 63% Korting 4 Perfect Plant Exotische Kamerplanten of 5 Luchtzuiverende Kamerplanten bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 0
iBOOD
Deal likes+400
63% Korting Naar deal
Deal likes+400
63% Korting Naar deal

Tot 63% Korting 4 Perfect Plant Exotische Kamerplanten of 5 Luchtzuiverende Kamerplanten. Adviesprijs is €45,99 / €59,95. Verzending is €5,95. Check hier alle deal artikelen.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Kamerplanten.

Perfect Plant Kamerplantenset

Trek de tropen, zonder alle gevaarlijk dieren, je huis in met deze exotische kamerplantenset van Perfect Plant!

Bananenplant

De Musa Oriental Dwarf komt van oorsprong uit Zuid-Amerika en Australië, en heeft prachtige grote bladeren.

Mexicaanse Dwergpalm

De Chamaedorea Elegans komt oorspronkelijk uit het regenwoud in het zuiden van Mexico en Guatemala. Het is een soort die klein blijft en maximaal 50 cm groot wordt. 

Arecapalm

De Areca Lutescens is afkomstig uit de vochtige tropen van Madagaskar. De palm heeft een luchtzuiverende werking en dient hierdoor bijvoorbeeld perfect als kantoorplant.

Koffieplant

De Coffea Arabica komt oorspronkelijk uit Ethiopië en staat het best op een lichte plek. In de lente krijgt de koffieplant witte, zoetgeurende bloemen. Vervolgens komen de bessen die via groen en geel naar rood kleuren als ze rijp zijn.

In één klap zoveel groen in huis daar schrik je je het leplazerus van, maar dan wel in een sfeervolle en groene woonkamer. Niet te lang mee wachten dus, met deze pareltjes!


5x Perfect Plant Luchtzuiverende Kamerplanten | Mix

5x Perfect Plant Luchtzuiverende Kamerplanten | Mi

Een beetje extra zuurstof in huis kan nooit kwaad. Zeker niet als deze in de vorm van deze heerlijke plantenset gegoten is. Scoor nu maar liefst 5 luchtzuiverende kamerplanten en voorzie je huis in één klap van een hele hoop groen.

Luchtzuiveraars

Dat planten zorgen voor sfeer en zuurstof was al een tijd bekend, maar de luchtzuiverende plant is ook bezig aan een opmars in menig woonkamers.

Luchtzuiverende planten nemen via hun bladeren schadelijke stoffen op uit de lucht, die vervolgens worden opgeslagen en afgebroken in de plant of wortel.

Philodendron Atom

Mooie groene plant die doet denken aan de mangrove, mocht je daar nou niet geweest zijn vertellen we er natuurlijk graag wat meer over.

Deze sierlijke plant met dikke bladeren houdt van een lichte standplaats zonder direct zonlicht. Hoe beter de omstandigheden hoe groter zijn bladeren zullen worden. 

Clusia Rosea

Een robuuste en sterke kamerplant met prachtig glanzende bladeren. Deze topper wordt ook wel de koning van het luchtreinigen genoemd, geef hem dus een ereplekje in je woonkamer. Hij is in staat om tot wel 30 m² aan lucht te reinigen, helemaal in z’n uppie.

Asplenium Crispy Wave

Dit prachtding staat ook wel bekend als de nest-varen. Zijn harde golvende bladeren met een frisgroene kleur doen zelfs de donkerste hoekjes van je huis warm ogen.

Areca Lutescens

Dit pareltje, die ook wel bekend staat als de Goudpalm wordt gezien als één van de populairste en makkelijkste kamerpalmen. Hij filtert giftige stoffen uit de lucht en laten we vooral niet vergeten dat die er prachtig uitziet!

Spathiphyllum “Peace Lilly”

Een plant met de naam Peace Lilly is sowieso al een reden om ‘m in huis te nemen, maar wat te denken van z’n voorkomen? De rechtopstaande witte lepelachtige bloemen zijn kenmerkend voor deze plant. De heerlijk geurende bloemen van de Spathiphyllum zijn altijd wit en strekken zich meestal uit boven de plant, waardoor ze extra aandacht krijgen. Hoe groter de plant, hoe groter de bloemen.

In één klap zoveel groen in huis daar schrik je je het leplazerus van, maar dan wel in een sfeervolle en groene woonkamer. Niet te lang mee wachten dus, met deze pareltjes!


(i) De planten worden geleverd in een plastic bloempot. De bloempotten die te zien zijn op de foto’s worden niet meegeleverd.

Merk: Perfect Plant
Type: Exotische Kamerplant | Mix
Aantal: 4


(i) De planten worden geleverd in een plastic bloempot. De bloempotten die te zien zijn op de foto’s worden niet meegeleverd. 


  • Ga voor de exotische set
  • Of toch de luchtzuiverende
  • Eenvoudig te verzorgen en traag groeiend

Hoogte bij levering (incl. pot): 25 – 40 cm  (afhankelijk van soort plant)

DealsTracker
Logo