Verlopen

Tot 68% korting Larson traagschuim matras Stockholm bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+335
68% Korting Naar deal
Deal likes+335
68% Korting Naar deal

Tot 68% korting Larson traagschuim matras Stockholm bij iBOOD, verzending €19,95. Normaal vanaf €549 (voor 70 x 200 cm) Verkrijgbaar in 12 maten. Bekijk hier alle maten. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Larson Traagschuim Matras Stockholm

Om vol energie de dag te beginnen en door te komen, is goede nachtrust essentieel. Om dat te bewerkstelligen heb je natuurlijk een goed matras nodig. Eentje die comfortabel ligt en stevig genoeg is om de juiste ondersteuning te bieden aan je lichaam. Zoals dit matras met pocketveren én traagschuim van Larson!

Dit luxe matras heeft een unieke samenstelling, die ervoor zorgt dat jouw lichaam optimaal wordt ondersteund. En daarnaast ligt-ie nog verdraaid lekker ook. Het matras is 23 cm dik met een anti-allergisch tijk en bestaat uit 3 lagen. Het matras is getest voor personen tot 120 kg.

Larson Pocketveren

De onderste laag bestaat uit pocketveren die door Larson zelf zijn ontwikkeld. Deze pocketveren zijn 15 cm hoog en geproduceerd met een draad van 2.1 mm dik met 5 slagen. Met 300 pocketveren per m², is dit de stevige basis die ervoor zorgt dat jij heerlijk slaapt.

Centerlaag

De centerlaag bestaat uit 6 cm dik traagschuim om je lichaam optimaal te ondersteunen. Dit materiaal past zich volledig aan aan jouw houding, wat zorgt voor zowel comfort als ondersteuning. Dit wordt nog eens extra gecomplementeerd door de toplaag.

Toplaag

De toplaag van 2 cm geeft je dat extra stukje comfort. Dankzij dit dunne laagje lig je extra lekker. Daarnaast werkt deze laag samen met de centerlaag voor een goede ondersteuning van jouw lichaam. Deze laag is afgewerkt met anti-allergisch Larson tijk.

Het gehele matras is afgewerkt met foam rondom voor bescherming van het matras, terwijl het 3D materiaal zorgt voor maximale ventilatie.

Merk: Larson
Type: Stockholm
Garantie: 2 jaar via iBOOD / 5 jaar via Larson


  • Traagschuim en pocketveren
  • Slaap als nooit tevoren
  • Anti-allergeen tijk

Opbouw
Springs: 15 cm Larson Pocketsprings™
Centerlaag: 6 cm traagschuim
Toplaag: 2 cm PU schuim

Technische specificaties voor Afmeting: 90 x 200 x 23 cm
Schuim densiteit: HR50
Hoogte springs: 15 cm
Diameter springs: 2.1mm
Windingen springs: 6
Aantal springs: 300/m²
Gewicht: Getest voor personen tot 120 kg
Ventilatie: Uitstekend, voorzien van een 3D border
Type matras: Hybride

Geschikt voor: Boxspring, lattenbodem, spiraalbodem en (elektrisch) verstelbare bedbodems.

DealsTracker.nl
Logo