Verlopen

Tot 72% Korting Urbanears Multiroom Speakers Stammen of Lotsen voor vanaf €69,95 bij iBOOD

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1
iBOOD
Aanbiedingen score+677
72% Korting Naar deal
Aanbiedingen score+677
72% Korting Naar deal

DEALSALERT: Tot 72% Korting Urbanears Multiroom Speakers Stammen of Lotsen voor vanaf €69,95. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is €5,95. Verkrijgbaar in 2 modellen en 3 kleuren.

Met een stevig geluid, zal deze Unbanears multiroomspeaker de meest kamers wakkerschudden. Het biedt een groot, goed gebalanceerd geluid, met een diepe bas en een groot frequentiebereik. Perfect voor grotere ruimtes zoals woonkamers, patio’s en huizen met een open ruimte.

Multiroom

Combineer twee of meer Urbanears multiroomspeakers om jouw eigen multiroom-audiosysteem te creëren. Speel een andere geluid in elke kamer of pomp in elke kamer jouw favoriete muziek.

Echte knoppen

Vergeet koude, cryptische interfaces. Deze draadloze luidsprekers hebben echte knoppen. Navigeer je muziek op de nieuw-ouderwetse manier met een simpele draai aan de knop.

Alles is mogelijk

Maak verbinding met jouw favoriete muziekstreamingservices, gebruik ze als bluetooth-luidsprekers of sluit de draaitafel er op aan. Of koppel je Chromecast aan de speakers. De speakers beschikken zelfs over een klassieke 3.5mm AUX-ingang.

Deals Tracker

DealsTracker.nl
Logo
Enable registration in settings - general