Verlopen

Tot €39 korting onbeperkt eten incl. drankjes bij A’dams Wereldkeuken in Amsterdam-West bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 1
Groupon
Deal likes+287
Tot €39 korting Naar deal
Deal likes+287
Tot €39 korting Naar deal

Tot €39 korting onbeperkt eten incl. drankjes bij A’dams Wereldkeuken in Amsterdam-West bij Groupon. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere restaurant deals.

In Amsterdam-West zijn kookboeken uit de 5e eeuw voor Chr. gevonden waarin internationale gerechten verzameld zijn, die – zoals beschreven – “pas écht werelds worden door ingrediënten uit de Tuin van Eden toe te voegen”. Verleid jouw Eva in het paradijs dat A’DAMS Wereldkeuken heet.

Kies uit 6 opties

  • € 49,99 voor onbeperkt eten voor 2 personen, incl. drankjes (ma t/m do)
  • € 99,99 voor onbeperkt eten voor 4 personen, incl. drankjes (ma t/m do)
  • € 149,99 voor onbeperkt eten voor 6 personen, incl. drankjes (ma t/m do)
  • € 54,99 voor onbeperkt eten voor 2 personen, incl. drankjes (vrij t/m zo)
  • € 109,99 voor onbeperkt eten voor 4 personen, incl. drankjes (vrij t/m zo)
  • € 164,99 voor onbeperkt eten voor 6 personen, incl. drankjes (vrij t/m zo)

Met deze deal kan je de loop- en bergschoenen, de stopwatch en backpack thuis laten en toch met alle gemak op wereldreis gaan. Jij hoeft zelf namelijk niet de wereld rond te reizen, want alles wat jij op culinair gebied op je ‘bucketlist’ hebt staan, is voor je onder één dak verzameld. In de moderne ruimte van A’dams Wereldkeuken krijg jij 2,5 uur de tijd om met je gezin, familie, vrienden of wie dan ook op ontdekkingsreis te gaan.

Loop langs het buffet van de uiteenlopende keukens, kies precies waar jij zin in hebt en laat de chefs ter plaatse het werk doen. Op de terugweg loop je nog langs de bar, want frisdrank, koffie, thee, bier en wijn zijn ook inbegrepen. En zo ga je, wanneer je tevreden bent over de compositie op je bord, richting de tafel, waar je geniet van het eten en ervaringen deelt. Dit riedeltje herhaal je simpelweg tot de tijd om is, de honger naar meer gestild is of er voor jou niets meer te ontdekken valt.

Over A’DAMS Wereldkeuken


Amsterdam behoort tot een select groepje steden. De 180 verschillende nationaliteiten die er zijn maken van een “stad” een “wereldstad”, maar het restaurant A’DAMS Wereldkeuken is daar misschien wel een nóg beter voorbeeld van. In Amsterdam-West (langs de A5, dus makkelijk bereikbaar en met gratis parkeergelegenheid) zijn namelijk álle 196 landen vertegenwoordigd in een mengelmoes van mondiale keukens. En niet op 219 km² zoals de stad, maar allemaal onder één dak met ruimte voor 560 hongerige mensen, op zoek naar nieuwe verhalen, onontdekte smaken en internationale keukengeheimen.

De hunkering van avonturiers kan hier gestild worden met het enorm diverse aanbod dat er wordt voorgeschoteld. Japans, Mexicaans, Argentijns, Chinees, Frans, Spaans, Italiaans of gewoon Nederlandse poffertjes. Het is er allemaal, en het wordt allemaal on-the-spot ‘live’ voor je bereid. En het fijne is: je kan alles onbeperkt proberen in de van tevoren afgesproken tijd. “Maar ‘de kleintjes’ dan?”, horen we je denken. Die kunnen hun eigen pizza samenstellen en in de oven doen, snacks van het buffet pakken, snoepen van de ijskraam, spelen in de grote speelhoek en/of film kijken in de kinderbioscoop, zodat ‘de groten’ vrijuit kunnen genieten.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week, afhankelijk van de gekozen optie (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per reservering te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 4 uur vooraf via reserveren.groupon.nl. Het is niet mogelijk om groupons te combineren.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: tijdslimiet is 2,5 uur. Inclusief frisdrank, koffie, thee, bier en wijn. Verspilling van eten en drinken wordt niet gewaardeerd. Maximaal 1 groupon (6 personen) per Groupon-reservering. Extra personen die mee-eten voor het reguliere tarief zijn welkom, dat graag vermelden in het veld “opmerkingen” bij de reservering. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Tip: Deze deal is eventueel te combineren met een kortingscode van groupon voor extra korting!

DealsTracker
Logo