Verlopen

Tot €92 Korting + gratis aansluiting t.w.v. €20 op iPhone SE bij Ben

BewarenBewaardRemoved 0
Ben
Deal likes+342
€112 Korting Naar deal
Deal likes+342
€112 Korting Naar deal

Tot €92 Korting + gratis aansluiting t.w.v. €20 op iPhone SE bij Ben. Check hier de laagste prijs elders. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere mobiel abonnement deals.

Als je een nieuw iPhone via Ben aanschaft, krijg je 3 maanden gratis Apple TV+. Activeer Apple TV+ meteen via je nieuwe iPhone en geniet van alle mooie series van Apple.

Apple iPhone SE 2022 64GB specificaties

De specs van de nieuwe iPhone SE

De nieuwe release van Apple is een iPhone SE met gloednieuwe specificaties. Zoals een ontzettende snelle chip (de snelste op de markt). Verschillende opties qua opslagruimte. En camera’s waarmee je scherpe foto’s en video’s maakt. Bovendien is het toestel ook nog eens heel voordelig. Je kunt de iPhone SE vanaf nu bij mij kopen. En natuurlijk bied ik je de smartphone in combinatie met een goedkoop abonnement. Wil je er meer over weten? Lees verder! Ik deel alle details met je over de specs. En ook verdere informatie over mijn rendabele abonnement.

Een moderne telefoon voor een schappelijke prijs

Zoals ik al zei, is een iPhone abonnement bij mij een gunstig abonnement en dat geldt ook voor een iPhone SE abonnement. Ik kan je het toestel zo voordelig aanbieden, omdat de iPhone SE serie van oudsher Apple kwaliteit levert voor een kleinere prijs. Toch is dit nieuwe model behoorlijk exclusief. Dat ligt aan de moderne technologische snufjes die deze telefoon behelst. De iPhone SE is een waardige eigentijdse smartphone met features die bij het huidige telefoongebruik passen. Houd je van een snel toestel? Wil je een iPhone met de nieuwste camerafuncties? En wil je kunnen kiezen voor een opslagruimte die bij je behoeftes past? Dan zal de iPhone SE in de smaak vallen.

Het werkgeheugen van de telefoon bedraagt 3 GB. Iets minder dan de 4 GB van de iPhone 12. Maar dankzij de processor, genaamd de A15 Bionic-chip, is de iPhone SE heel vlot en zul je nauwelijks een verschil met de iPhone 12 merken. Heb je toch echt meer RAM nodig, bekijk dan ook eens de OPPO Find X5 Lite. Dat toestel overtreft met een werkgeheugen van 8 GB beide Apple smartphones. De opslag van de iPhone SE varieert, je kunt kiezen voor een opslag vanaf 64 GB. Verder heeft de iPhone een batterij van 1821 mAh waarmee je de dag door kunt. Zodra de batterij moet worden opgeladen doe je dit gemakkelijk draadloos en ook snel met de optie snelladen.

64 GB
Interne opslagruimte

12 MP
Camera achterkant

4,7 inch
Beeldschermgrootte

1821 mAh
Batterij capaciteit

7 MP
Camera voorkant

NFC
Ja

Vertrouwd ontwerp

Het geliefde design van de iPhone SE serie heeft ook bij deze release standgehouden. Het scherm met zachte, afgeronde hoeken en de royale thuisknop wordt voortgezet. Zo is de iPhone SE 2022 aan de buitenkant helemaal identiek aan zijn voorganger. En het toestel is in de volgende drie kleuren verkrijgbaar: Midnight, Starlight en Product RED.

De afmetingen van het stijlvolle ontwerp zijn:

 • Lengte 138,4 millimeter
 • Breedte 67,3 millimeter
 • Dikte 7,3 millimeter

En het gewicht bedraagt 148 gram

 • Vanaf 64 GB Interne opslagruimte
 • 1821 mAh Batterij capaciteit
 • 12 MP Camera achterkant
 • 7 MP Camera voorkant
 • 4,7 inch Beeldschermgrootte

LCD scherm

Met het LCD display van de iPhone zie je altijd heldere beelden. Ook wanneer er fel zonlicht op je scherm valt. Met de resolutie van 750 x 1334 pixels en verversingssnelheid van 60 Hz, is het toestel ook geschikt om video’s te bekijken of bijvoorbeeld games te spelen. De beeldkwaliteit van sprankelende kleuren ondersteunen alle visuele interacties. Zonder last van haperende beelden. Wat ook handig is aan een LCD display, is dat het minder stroom verbruikt.

De cover maakt het toestel stofbestendig en het is ook enigszins tegen water bestand. De iPhone SE is gemaakt om gedurende een half uur onder water te kunnen blijven dat niet dieper is dan één meter. Het omhulsel is behoorlijk fors en beschermt de smartphone tegen externe schadelijke invloeden.

iPhone SE camera’s

 • Hoofdcamera van 12 megapixel
 • Selfie camera van 12 megapixel
 • Camera tools: Nachtmodus, Deep Fusion

De camera van de nieuwe iPhone SE lijkt op die van zijn voorganger. Wat niet zichtbaar is, is dat de nieuwe processor ook de camera prestaties van de iPhone SE beïnvloedt. Hierdoor zijn de foto’s en video’s die je maakt beter van kwaliteit. De chip ondersteunt de visuele verwerking van de camera, waardoor je een professioneler resultaat krijgt. Nieuwe tools, zoals Nachtmodus en Deep Fusion, helpen je eveneens je fotokunsten verder te ontplooien.

iPhone SE 2022 kopen met goedkoop abonnement

Bij mij is de iPhone SE een onderdeel van je Ben abonnement. Bovenaan deze pagina kun je kiezen welke bundels het beste bij je passen. Zo stel je je ideale iPhone SE abonnement samen. Fijn aan mijn abonnement is dat je maandelijks je de bundels kunt aanpassen. Daarom heb bij mij altijd een abonnement dat aan je wensen voldoet.

 • Beeldresolutie 750 x 1334 pixels
 • Afmetingen lengte 138,4 millimeter, breedte 67,3 millimeter, dikte 7,3 millimeter
 • Extra geheugen vanaf 64 GB
 • Vingerafdrukscanner Ja
 • Gewicht 148 gram
 • Besturingssysteem iOS 15

Beeldresolutie
1334 x 750

Extra geheugen
Nee

Gewicht
148 gram

Afmetingen
138,4 x 67,3 x 7,3 mm

Vingerafdrukscanner
Ja

Besturingssysteem
iOS 15

DealsTracker
Logo