35% Korting Entreeticket Nederlands Watermuseum in Arnhem voor €7,50 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 0
Tripper
Deal likes+233
€7,50 €11,50 Naar deal
Deal likes+233
€7,50 €11,50 Naar deal

35% Korting Entreeticket Nederlands Watermuseum in Arnhem voor €7,50 bij Tripper. Normaal €11,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Het Nederlands Watermuseum is een interactief museum over alle aspecten van water. Beleef een spetterend dagje uit en experimenteer als een echte waterprofessor!

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket Nederlands Watermuseum, vanaf 13 jaar (t.w.v. €11,50)
 • Dealoptie 2: Entreeticket Nederlands Watermuseum, 4 t/m 12 jaar (t.w.v. €8,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
 • Interactief museum over alle aspecten van water
 • Een écht doe-museum waar je van alles te weten komt over water
 • Over dijkbeheer, drinkwater en grondwater. En over watergebruik in Nederland en de rest van de wereld
 • Verborgen in en onder Sonsbeek in Arnhem ligt het Nederlands Watermuseum

Voorwaarden

 • De voucher is na aankoop 3 maanden geldig
 • Reserveren is niet nodig
 • Je voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Huisdieren zijn niet toegestaan, m.u.v. hulphonden
 • Het museum is rolstoeltoegankelijk

Meer informatie

Geniet van een spetterend dagje uit bij het Watermuseum in Arnhem. Op een leuke en leerzame manier ontdek je alles over dijkbeheer, grondwater en het watergebruik in Nederland. Het Watermuseum is gevestigd in de oude begijnenmolen, gelegen aan de Sint Jansbeek in het park Sonsbeek.

Professor Obie Speurtocht 

Professor Obie is de code van zijn kluis kwijt. Kun jij achter de code komen? Geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar, kosten €1,50 en te koop tijdens de openingstijden van het museum.

Pinguin speurtocht

Ga samen met pinguïn in het museum op zoek naar dieren van over de hele wereld. Doe de opdrachten en verzamel stickers. Deze speurtocht is geschikt voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en kost €1,50. Te koop tijdens de openingstijden van het museum.

Waterlab

Trek een labjas aan en experimenteer als een échte Waterprofessor! In de weekenden buiten de vakanties om kun je experimenteren in het Waterlab tussen 10.15 uur en 15.45 uur. Reserveren voor de activiteit kan aan de balie van het museum (vooraf reserveren is niet mogelijk) tegen betaling €1,50. Je dient tevens in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. De activiteit is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.  

Waterinspecteur (junior) speurtocht door park Sonsbeek

Tijdens de speurtocht ga je als een échte waterinspecteur op pad en bij alle waterpunten in park Sonsbeek is er een leuke opdracht te doen. De speurtocht is geschikt voor kinderen van 6 t/m 10 jaar en kost €3,95 per stuk. Je kunt de speurtocht kopen tijdens de openingstijden van het museum. Je kunt de speurtocht op elk willekeurig moment starten.

Grand Café aan de Beek

Trek gekregen? Naast het museum is het sfeervolle Grand Café aan de Beek gevestigd, hier kun je genieten van een lekker hapje en drankje. Is het mooi weer? Neem dan plaats op het terras en geniet van het prachtige uitzicht op de Sint-Jansbeek. 

Bereikbaarheid 

Het museum beschikt over een beperkt aantal gratis parkeerplaatsen. Rondom het museum kun je ook parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Deals Tracker
DealsTracker
Logo