65% Korting Envato Slimme Infrarood Paneelverwarming voor €79,99 bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 4
Koopjedeal
Deal likes+253
€79,99 €229 Naar deal
Deal likes+253
€79,99 €229 Naar deal

65% Korting Envato Slimme Infrarood Paneelverwarming voor €79,99 bij Koopjedeal. Adviesprijs is €229. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier bijverwarming.

FlinQ slimme paneel verwarmer

De FlinQ slimme paneel verwarmer zorgt ervoor dat je er altijd warmpjes bij zit. Deze stijlvolle heater is precies wat je nodig hebt om koude ruimtes op te warmen. Je kunt de slimme heater bedienen via je telefoon, met spraakbesturing of via de touch-bediening op het glas zelf. Met een druk op de knop breng je de temperatuur in je badkamer, woonkamer, werkkamer of andere ruimte naar een prettig niveau. De FlinQ Slimme Paneel Verwarmer kun je zowel neerzetten als ophangen, waardoor hij echt voor iedere ruimte geschikt is! De stijlvolle paneelverwarming van FlinQ bedien je met je telefoon of tablet via een app en de wifi. Download de applicatie op je smartphone en maak van je telefoon een ware afstandsbediening. Je kunt de Paneel Verwarmer ook koppelen aan Alexa of Google Assistent en vervolgens de heater met je stem besturen. Ideaal! Wil je de verwarmen manueel bedienen, dan is dit uiteraard ook mogelijk op het apparaat zelf.  Met de timer kun je er voor zorgen dat je ruimtes in huis al lekker warm zijn als je thuiskomt. De heater is zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken, want hij is IP24 spatwaterdicht. De heater is voorzien van een omvalbescherming, waardoor deze automatisch afslaat, die speciaal is bedoeld voor kinderen en dieren. De verwarmer kun je daardoor uit het zicht laten staan. De slimme heater zelf is ook voorzien van kinderbeveiliging, zodat kinderen het apparaat zelf niet kunnen bedienen. Die functie is via de app aan te passen. 

 • Bedienbaar via telefoon & tablet
 • Inclusief timer en instelbare temperatuur
 • Verwarmt ruimtes tot 28m2

Deze slimme paneel verwarmer zorgt ervoor dat je er altijd warmpjes bij zit. Je kunt de slimme heater bedienen via je telefoon, met spraakbesturing of via de touch-bediening! 

Wat krijg je?

 • FlinQ slimme paneel verwarmer 2000W

Bijkomende kosten

 • € 5,95 verzendkosten in Nederland
 • € 6,95 verzendkosten in België

Dit wil je weten!

 • Aankoop: je kunt maximaal 1 stuk per keer bestellen.
 • Levering: binnen 5-7 werkdagen. Levering alleen mogelijk in Nederland en België. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een track en trace code.
 • Het wordt niet opnieuw verzonden als het adres fout is. Het wijzigen van je adres of bestelling is niet mogelijk.
 • Retourneren: binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Je ontvangt een retourformulier per mail met verdere instructies. Kosten zijn voor eigen rekening.
 • Garantie: op dit product is de wettelijke garantietermijn van 12 maanden van toepassing.
 • ActievandeDag fungeert als tussenpersoon. Dit artikel wordt geleverd door Flinq Commerce.
 • Deze actie staat online van 18 december 00:00 uur zolang de voorraad strekt.

Specificaties

 • Merk: FlinQ
 • Kleur: wit
 • Afmetingen cm: 38 x 92 x 90 (l x b x h)
 • Vermogen: 2000 Watt
 • Beschermingsgraad tegen aanraking (IP): IP124
 • Beschermingsgraad tegen vocht (IP): IP124
 • Geschikt voor ruimte tot: 28 m²
 • Aantal warmtestanden: 2
 • App werkt op besturingssysteem: Android | iOS

Informatie Slimme Infrarood Paneelverwarming

Je kunt infrarood verwarming toepassen waar je maar wil. In de woonkamer, keuken, entreehal, slaapkamers, als je wil zelfs in de garage en kelder. Hoe kleiner de ruimte, hoe minder paneelcapaciteit er nodig is.

Bespaar op je stookkosten!
We zien allemaal dat de gasprijzen enorm zijn gestegen. Met deze Infrarood Paneelverwarming ben je van de stookkosten af. De Infrarood Paneelverwarming heeft een timer waarmee je voorkomt dat je apparaat onnodig aanstaat. Ook hebben we je nieuwe verwarming voorzien van een Eco-Modus en werkt het apparaat geruisloos. Hoe fijn is dat!?

Waarom is infrarood verwarming energiebesparend?
Conventionele kachels en convectorpanelen hebben een veel minder efficiënt proces dan infrarood verwarming: de lucht wordt warm gemaakt, stijgt dan op, koelt daar af en daalt dus weer. Vervolgens wordt die gedaalde, koude lucht opnieuw verwarmd en herhaald het proces zich opnieuw. Je houdt dus altijd een koude luchtstroom onder in een ruimte, precies op de plek waar mens en dier lopen en zitten. Bovendien verlies je snel warmte. Warme lucht stroomt (onvermijdelijk) weg via een geopend raam, deur of door slecht isolatie, waardoor je direct je warmte verliest.

Kortom: behalve verlies van de even daarvoor verwarmde lucht, stroomt er weer extra koude lucht naar binnen. Het conventionele systeem werkt dus regelmatig dubbel zo hard en daarmee overduidelijk inefficiënt.

Tijdloos design
In tegenstelling tot traditionele verwarming zorgt deze infrarood kachel voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling van de ruimte. Dankzij het bijzonder platte, tijdloze design kan dit infrarood paneel onopvallend in elke ruimte worden geïnstalleerd.

Het Envato Wifi Infrarood Verwarmingspaneel is een paneel voor binnenshuis en is geschikt voor wandmontage. Met deze kachel verwarm je een ruimte van 7 tot wel 17 vierkante meter (afhankelijk van het model). Je bedient hem via wifi met de app, via spraak of je gebruikt de bediening via touchscreen.

Afmetingen
60 x 50 x 6,5 cm (Verwarmt ruimtes van 7-10 m²)

Eigenschappen
– 350 Watt
– LCD-display en eenvoudige handmatige bediening
– Wifi-bediening via APP: Smart Life – Smart Living
– Spraakgestuurd via Alexa en Google Home
– Groep bestuurbaar via APP
– Open raam detectie
– Plug-and-play
– Monteer aan de muur of plaats staand
– Inclusief voetstukken

Overige informatie
– Verwarmingselement: Nano-koolstofkristal met PET-oppervlak
– Oppervlaktetemperatuur: ongeveer 100°C
– Isolatiemateriaal: glasvezel
– Reflectie: Aluminium reflectielaag
– Oververhittingsbeveiliging: Ja
– Spanning: 220-240V~, 50Hz
– Kabellengte: 1,8 m
– Bescherming: IP44
– Certificeringen: GS, LVD, EMC, RED, ErP, ISO9001, BSCI

DealsTracker
Logo