Verlopen

37% Korting Speelland Beekse Bergen entreeticket voor €7,50 bij ActievandeDag

BewarenBewaardRemoved 0
Actievandedag
Deal likes+225
€7,50 €11,95 Naar deal
Deal likes+225
€7,50 €11,95 Naar deal

37% Korting Speelland Beekse Bergen entreeticket voor €7,50 bij ActievandeDag. Adviesprijs is €11,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Beleef een heerlijke dag buiten vol speelplezier en waterpret bij Speelland Beekse Bergen. Maak een rit in een stoere Safari Buggy, bots erop los in de Botsboten en spring tot grote hoogtes op de trampolines. Terwijl de kinderen zich vermaken in de attracties kun je als ouder bijkomen op het zandstrand. Koop je kaarten nu met korting en geniet met het hele gezin.

Wat krijg je?

 • Entreeticket voor Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek (bij Tilburg)
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: van 1 april t/m 29 oktober 2023. Ook geldig in weekenden en schoolvakanties.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden en vervolgens een dag reserveren via de website van Beekse Bergen Speelland. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post. Je kunt je e-ticket altijd terugvinden in je ActievandeDag-account.
 • Reserveren: is verplicht. Op je e-ticket staat precies hoe je dit doet.
 • Toegang: neem je e-ticket(s) digitaal of geprint mee naar Speelland Beekse Bergen. 
 • Kindertickets: kinderen t/m 2 jaar kunnen gratis naar binnen. Het is wel verplicht deze op te geven tijdens het plaatsen van een dag reservering via de website van Beekse Bergen.
 • Rolstoelgebruikers: Speelland is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een invalidentoilet aanwezig. De attracties zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers.
 • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen. Enkel blindengeleide- of hulphonden zijn toegestaan, mits de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen bij de gastenservice.
 • Uitrijticket: € 6,- per voertuig, online te koop via de website van Beekse Bergen of ter plekke bij de gastenservice. Je hebt deze nodig om het parkeerterrein te verlaten met de auto.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Speelland Beekse Bergen

Zin in spectaculair speelplezier en spetterende waterpret? Bij Speelland Beekse Bergen kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Zo is er de spannende aquashuttle, waarbij je wordt gelanceerd op het water. Klimmen en klauteren kan op de enorme ballenberg. En het enige echte Speelland rijbewijs behaal je op de Safari Buggybaan. Terwijl de kinderen meedansen met Djambo of zich vermaken in de verschillende attracties, kun je als ouder heerlijk bijkomen op het terras of zandstrand. Met het hele gezin genieten! 

Ga naar de website van Beekse Bergen en ontdek meer attracties in Speelland. Bijna alle attracties zijn gratis. Alleen voor de Minicars betaal je € 1,25 en Kidcars € 2,-.

Speelland openingstijden

Kijk voor de actuele openingsdagen en -tijden in de kalender van Speelland Beekse Bergen.

Adres

Beekse Bergen 1

Hilvarenbeek, NL

DealsTracker
Logo