Verlopen

54% Korting Mega pack 500 Mapache vaatwastabletten voor €22,99 bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 0
Koopjedeal
Deal likes+633
€22,99 €49,99 Naar deal
Deal likes+633
€22,99 €49,99 Naar deal

54% Korting Mega pack 500 Mapache vaatwastabletten voor €22,99 bij Koopjedeal. Adviesprijs is €49,99. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere vaatwasmiddelen.

De aanbieding waar je op zat te wachten! Met dit MEGA PACK Vaatwastabletten heb ben jij voor meer dan een jaar voorzien van een schone vaat!

Informatie MEGA PACK Vaatwastabletten – 500 stuks

Je wil altijd vaatwastabletten in huis hebben. Met dit MEGA PACK vaatwastbletten grijp je nooit meer mis en ben je anderhalf tot twee jaar voorzien!

Minder dan €0,05 per vaat!
Deze gigantische voordeelverpakking bevat maar liefst 500 3-laags tabletten, dat komt dus neer op minder dan 5 eurocent (€0,049) per vaatwasbeurt. Tel uit je winst! Ook lever je op kwaliteit niet in. De tabletten zijn afgestemd op een volle vaatwasser en zijn afzonderlijk verpakt 

Alles voor een schone vaat
Elk tablet bevat reinigingsmiddel, een glansspoelmiddel, onthardingszout en een middel tegen glascorrosie. Het reinigings- en glansspoelmiddel zorgt ervoor dat je vaat hygiënisch, fris en glanzend schoon wordt, terwijl het onthardingszout en het middel tegen glascorrosie ervoor zorgen dat er geen kalkaanslag of witte waas op je glaswerk ontstaat.

Met dit extreem voordelige pack ben je dus voorzien van een schone vaat voor een klein prijsje, keer op keer!

Specificaties

TypeVaatwastabletten
MerkMapache
Inhoud500 stuks
DealsTracker
Logo