Verlopen

42% Korting VirtuFit Wood Elite Water Resistance Rower bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 5
iBOOD
Deal likes+655
42% Korting Naar deal
Deal likes+655
42% Korting Naar deal

42% Korting VirtuFit Wood Elite Water Resistance Rower bij iBOOD. Adviesprijs is 1199,95. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is €8,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere roeitrainers.
  • Real-life roeitrainingen
  • Natuurlijke waterweerstand
  • Train met meerdere modi en apps

Met deze houten roeitrainer wordt roeien ook thuis een romantische bezigheid en heeft níemand meer een excuus om geen thuistrainer in huis te halen, want deze roeitrainer wil je alleen al om de look in je kamer hebben.

Geen sta-in-de-weg, maar een überhippe eye-catcher!

Real-life roeitraining

Roei je op deze roeitrainer? Dan lijkt het net alsof je echt op het water roeit. De VirtuFit Elite Water Resistance simuleert een real-life roeitraining.

Net als op het water is het niet nodig om de weerstand handmatig aan te passen. De weerstand wordt namelijk automatisch aangepast navenant de kracht en snelheid waarmee jij roeit.

Daarbij biedt de roeitrainer rustgevende geluiden die je ook hoort als je op het water traint. Conclusie? De ultieme roeitrainer voor échte roeiliefhebbers.

Bekijk de roeitrainer in 3D: klik voor de zwarte en oak optie. 

Sterke en stille waterweerstand aanpassen?

Wil je de basisweerstand die het water biedt aanpassen? Dat kan! Door meer water in de tank te doen, wordt de basisweerstand hoger. Haal je water uit de tank? Dan wordt de basisweerstand lager.

Tijdens het roeien bepaalt de toename in kracht en snelheid van je roeislagen ook de toename van de waterweerstand. De watertank vul je gemakkelijk zelf.

Dit doe je met behulp van de bijgeleverde handpomp of trechter. Ook water verwijderen is eenvoudig te doen met de handpomp.

Er wordt gezegd dat waterweerstand één van de soepelste weerstandssystemen is – en dat lijkt ons zeer aannemelijk. Probeer het zelf maar eens!

Trainingsmogelijkheden

De roeitrainer is voorzien van verschillende programma’s om meer variatie en structuur in je trainingen te brengen. Zoals:

  • één handmatig in te stellen programma;
  • drie intervalprogramma’s (10/20, 20/10 en aangepast);
  • vijf doelprogramma’s (tijd, afstand, calorieën, aantal roeislagen en hartslag);
  • en de console van de roeitrainer is voorzien van een recovery test.
DealsTracker
Logo