Verlopen

44% Korting Entreeticket Kölner Zoo en het aquarium voor €10,90 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 0
Tripper
Deal likes+355
€10,90 €19,50 Naar deal
Deal likes+355
€10,90 €19,50 Naar deal

44% Korting Entreeticket Kölner Zoo en het aquarium voor €10,90 bij Tripper. Normaal €19,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Bezoek Kölner Zoo in Keulen en bewonder meer dan 10.000 dieren, waarvan 800 verschillende soorten in spannende dierenverblijven en buitenverblijven. Leuk en leerzaam dagje voor het hele gezin!

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor Kölner Zoo en het aquarium (t.w.v. €19,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar 
 • Bewonder meer dan 10.000 dieren, waarvan 800 verschillende soorten 
 • Ontdek één van de grootste olifantenparken van Europa! 
 • Geniet van een lekker hapje en drankje in het dierentuinrestaurant!
 • De dierentuin beschikt over twee grote speeltuinen waar de kids heerlijk kunnen ravotten
 • Voor grote en kleine ontdekkingsreizigers in alle weersomstandigheden het perfecte uitje! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 5 september 2022
 • Reserveren is verplicht. Meer informatie vind je op de voucher
 • De voucher je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Tijdens een bezoek aan Kölner Zoo gelden regels i.v.m. het coronavirus. Kijk hier voor meer informatie
 • Honden zijn niet toegestaan 
 • Dagelijks geopend van 09:00 – 18:00 uur (winter 09:00 – 17:00 uur). Bekijk hier de actuele openingstijden 

De Keulense Zoo is voor grote en kleine ontdekkingsreizigers in alle weersomstandigheden de perfecte bestemming! Sta oog in oog met 10.000 dieren, uitgestrekte buitenfaciliteiten en parken, spectaculaire dierenverblijven en één van de grootste olifantenparken van Europa. De Keulense Zoo heeft veel te bieden. Beleef een onvergetelijke dag te midden van unieke flora en fauna. Bekijk hier de plattegrond van Kölner Zoo.

Olifantenpark

13 Aziatische olifanten leven in het Keulense Olifantenpark. In juni 2020 kwam de jongste bewoner, de kleine koe Leev Ma Rie, ter wereld. Ze is het twaalfde kalf dat hier werd geboren. De Keulense olifantenkudde leeft zonder direct contact met de verzorgers in haar natuurlijke familiegroep. De leidster is Leitkuh Kreeblamduan. Kom meer te weten over deze familie tijdens een bezoekje aan Kölner Zoo! 

De Hippodome

Van nijlpaarden tot nijlkrokodillen: Dompel je onder in de indrukwekkende natuur van het zwarte continent en ontdek in de Hippodome een Afrikaans rivierlandschap in het midden van Keulen. In de Hippodrome kun je van dichtbij nijlpaarden, nijlkrokodillen, antilopen, verschillende vogelsoorten en andere bewoners van de riviervlaktes aanschouwen. Het ruime en toegankelijke replica van een Afrikaans rivierlandschap is uniek in Duitsland. In de Hippodome duik je in de fascinerende wereld van Afrika en kun je de dieren vanuit verschillende invalshoeken observeren: onder water, vanuit vogelperspectief en zelfs oog in oog. Zo krijg je een uniek inzicht in de normaal verborgen leefgebieden van de dieren in het wild.

Het Aquarium 

Van de inheemse loop van de Rijn tot het Indo-Pacifische koraalrif: Het Aquarium toont de bewoners mysterieuze waterwerelden. In ongeveer 70 geografisch geordende aquaria worden paradijselijk kleurrijke vissen, anemonen, koralen, zeesterren, schelpen en krabben gepresenteerd. 

Terrarium

Ga op een grootse expeditie en inspecteer een verscheidenheid aan exotische amfibieën en reptielen in ongeveer 60 terraria. Een bijzondere attractie is een bezoek aan de onlangs ontdekte quittenvaraan. Land- en zeeschildpadden zijn ook vertegenwoordigd. Daarnaast kronkelt een overvloed aan verschillende soorten hagedissen, amfibieën en slangen door de uitgebreide en op soort gesorteerde terrarium landschappen. Of bezoek de Filipijnse krokodillen, overigens de meest bedreigde krokodillensoort ter wereld.

Zuid-Amerika 

In het Zuid-Amerikaanse deel van de zoo leeft de reuzenmiereneter. De indrukwekkende dieren met de kenmerkende snuit kunnen meer dan twee meter lang worden. De buurt wordt gedeeld door tapirs en capibara’s. De speelse tapirs met de karakteristieke romp spelen vaak met kleurrijke ballen in hun verblijf. De waterzwijnen, ook wel capibara’s genoemd, nemen graag een bad in de gracht. Wie na zoveel exotisme nood heeft aan een kleine fiësta, kan in het restaurant “La Dante del Oro” nieuwe krachten opdoen. Het werd in 2012 opnieuw vorm gegeven in de stijl van een Zuid-Amerikaanse haciënda. Met uitzicht op de miereneter, de tapir & co, smaken de pittige chili con carne en hartige nacho’s dubbel zo goed.

Bereikbaarheid

Er is beperkte parkeergelegenheid bij Kölner Zoo. Je kunt de auto parkeren bij CONTI-Parkeergarage voor een dagtarief van €4. Je kunt ook parkeren bij Zoo Bridge voor een dagtarief van €5. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

DealsTracker
Logo