Verlopen

45% Korting EGLO Newtown Vloerlamp voor €47,99 bij Bol.com & Amazon.nl

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Amazon.nl
Aanbiedingen score+450
€47,99 €87,99 Naar deal
Aanbiedingen score+450
€47,99 €87,99 Naar deal

45% Korting EGLO Newtown Vloerlamp voor €47,99. Adviesprijs is €87,99. Check hier voor de laagste prijs elders. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal. Ook bij Amazon.nl is het voor dezelfde prijs.

De EGLO vloerlamp Newtown is een “Vintage” lamp gemaakt van staal met een zwarte afwerking. Deze vloerlamp met E27 fitting wordt geleverd exclusief lichtbron en is geschikt voor een maximaal wattage van 60W. Traditionele gloeilampen, spaarlampen en moderne LED lampen kunnen in dit armatuur worden toegepast. De lamp is voorzien van een voetschakelaar. De vloerlamp Newtown is geschikt voor toepassing in diverse woonruimtes.


Kenmerken EGLO Newtown:

• Afmetingen: H 1595 mm. Ø 275 mm.
• Diameter voet: 230 mm.
• Lichtbron(nen): niet meegeleverd
• Fitting: E27, maximaal 1X60W

• Energieklasse: A++ – E
• Schakelaar: voetschakelaar
• Garantie: 2 jaar


EGLO Verlichting

EGLO biedt een zeer breed assortiment in armaturen. Sinds de oprichting in 1969 is EGLO gegroeid tot één van de meest toonaangevende spelers in consumentenverlichting wereldwijd. De collecties van EGLO zijn hedendaags in vormgeving en lichttechniek. EGLO’s designers komen steeds opnieuw met verrassende en innovatieve ontwerpen die mensen over de hele wereld aanspreken. Het EGLO merk staat voor exclusiviteit, design en vakmanschap. De lampen zijn stuk voor stuk kunstwerken die met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd worden. Kwaliteit en functionaliteit staan centraal. Dit uit zich in een prachtige uitstraling en een lange levensduur.

DealsTracker.nl
Logo