Verlopen

45% Korting Entreeticket Bobbejaanland België voor €24,90 bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+355
€24,90 €44,90 Naar deal
Deal likes+355
€24,90 €44,90 Naar deal

45% Korting Entreeticket Bobbejaanland België voor €24,90 bij Groupon. Normaal €44,920. Bezoek de park in meerdere dagen met een goedkoopste overnachting hier. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Tem de golven van de Wildwaterbaan, ga op ontdekking in The Forbidden Caves of sta oog in oog met de enige, echte King Kong.

  • Entreeticket voor Bobbejaanland
  • Locatie: Olensteenweg 45 in Lichtaart, België
  • Incl. service- en administratiekosten
  • Kinderen onder de 1 meter mogen gratis naar binnen

Wissel je groupon online in en krijg toegang tot Bobbejaanland, het plezantste land om met de hele familie te bezoeken. Met meer dan 40 attracties, waarvan 7 unieke achtbanen, is er voor iedereen wat te beleven. Van de kleinste druktemakers tot de grootste gezelligheidsdieren en van gillen in de achtbaan tot chillen in de waterattracties.

Het park is verdeeld in verschillende delen, zoals Land of Legends en Adventure Valley. Echte thrillseekers vinden goesting in achtbaan Fury, waar je meer dan 40 meter naar beneden duikt, vier inversies onderweg maakt en een topsnelheid van 106 km/u behaalt. En over wervelwinden gesproken: go wild in de Sledge Hammer, waar je heen en weer wordt geslingerd totdat je niet meer weet wat onder en boven is.

Voor wat verkoeling kan je opfrissen in El Rio en de Wild Water Slide en daarna gelijk door naar de waterspeelzone Naiad Waters. Mid mei gaat de attractie Indiana River weer open. Het parcours is als vanouds maar de attractie heeft een compleet nieuw thema.

De allerkleinsten kunnen zich vermaken in één van de vele outdoor en indoor speeltuinen bij Bobbejaanland. Op de verschillende terrasjes in het park zitten ook de ouders goed. Parkeer jezelf (en je kinderen in de speeltuin) even en kom tot rust met een hapje en drankje. In de herfstvakantie transformeert het gehele park naar een angstaanjagend Halloween-thema. Ontdek huiveringwekkende spookhuizen, halloweenzones en shows – maar doe dat vooral op eigen risico!

Deal-Voorwaarden

Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 25-06-2023 op alle dagen van de week. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als cadeau. Verplicht van tevoren online reserveren via https://booking.bobbejaanland.be, o.v.v. je grouponcode. Annuleren is na het maken van een reservering niet meer mogelijk. Bekijk online van tevoren de openingstijden en mogelijkheden voor parkeren. Attracties kunnen wegens onderhoud of weersomstandigheden gesloten zijn. De groupon is niet geldig tijdens privé-evenementen en niet geldig i.c.m. andere acties. Kinderen tot 100 cm hebben gratis toegang. Toon je groupon bij aankomst in de app of uitgeprint. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Bobbejaanland

Op 44 autominuten van Antwerpen – in het pittoreske Kasterlee – ligt pretpark Bobbejaanland. In het plezantste land valt voor jong en oud wat te beleven met keuze uit meer dan 40 attracties. Van achtbanen met duizelingwekkende loopings tot gigantische wildwaterbanen en prachtige draaimolens. Honger gekregen van alle actie? Neem dan even pauze bij één van de verschillende cafés en restaurants voor bijvoorbeeld Belgische frieten, pizza of een verse fruitsalade.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo