Verlopen

45% Korting Google Nest Thermostat E met Cyber Monday voor €109 bij MediaMarkt

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
MediaMarkt
Aanbiedingen score+777
€109 €199 Naar deal
Aanbiedingen score+777
€109 €199 Naar deal

DEALSALERT: 45% Korting Google Nest Thermostat E met Cyber Monday voor €109. Adviesprijs is €199. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is gratis. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Soundbars.

Energie besparen Energie besparen is heel eenvoudig met de Google Nest Thermostat E. Je hebt controle over de slimme thermostaat via de Nest app op je smartphone, tablet of laptop. Je kan de temperatuur dus altijd aanpassen, waar je ook bent. In de app creëer je eenvoudig een familie-account zodat iedereen thuis de app kan gebruiken. Daarnaast is de thermostaat te bedienen met spraakopdrachten via Google Nest Assistent. De thermostaat is uitgerust met een mat lcd-display waarop de gewenste temperatuur weergegeven wordt. De Google Nest Termostat E schakelt automatisch uit wanneer het laatste gezinslid het huis verlaat. De thermostaat verwarmt dus nooit onnodig je huis. De slimme thermostaat is eenvoudig te installeren en overal te plaatsen dankzij de ingebouwde standaard.

Heat Link E

De Google Nest Heat Link E wordt verbonden met je verwarmingssysteem en werkt samen met de Google Nest Thermostat E. De Heat Link schakelt de verwarming in of uit of moduleert de verwarming. Daarnaast meet hij de temperatuur in huis. De Heat Link E hang je op dezelfde plek als je huidige bedrade thermostaat.

Dit krijg je erbij:
Scherm, Standaard, Heat Link, USB-kabel (2 m), Stroomadapter, Wandschroeven, Handleiding

Type apparaat: Slimme thermostaat
Programmeerbaar: Ja
Geschikt voor type CV-ketel: Alle CV-ketels
Voor aansturing van: Boiler, Radiator, Vloerverwarming
Compatibele platformen: Amazon Alexa, Google Assistant, IFTT

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo