Verlopen

47% Korting Senzo Gener Elektrische Scooter voor €899 bij Kooopjedeal

BewarenBewaardRemoved 5
Koopjedeal
Deal likes+455
€899 €1499 Naar deal
Deal likes+455
€899 €1499 Naar deal

47% Korting Senzo Gener Elektrische Scooter voor €899 bij Kooopjedeal. Adviesprijs is €1899. Verzending is €49,99. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Scooters.

Bespaar op het milieu en je portemonnee met deze elektrische scooter! Gratis op kenteken gezet!

Informatie Elektrische Scooter

We gaan steeds meer elektrisch rijden, niet alleen in auto’s maar ook op de scooter. De elektrische scooter van Senzo Gener is dan hét voorbeeld. Met zijn stijlvolle look en handige features gecombineerd met optimale prestaties is deze E-scooter dé manier om wendbaar en comfortabel te reizen! Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om je telefoon op te laden met USB en een uitneembare lithium accu.

Onderhoudsvrije motor
Zijn betrouwbare motor van 500 watt is onderhoudsvrij en slijt nauwelijks. Door de koolborstelloze technologie vindt er namelijk geen wrijving plaats tussen de motor onderdelen. Dit maakt de motor erg duurzaam en maakt de kans op pech minimaal. Zo’n betrouwbare, onderhoudsvrije motor scheelt weer in de kosten. Boven alles spaar je ook nog eens het milieu door elektrisch te rijden. 

Uitneembare accu met grote actieradius
Het eerste wat je hoort zodra je elektrisch gaat rijden is dat je nooit zo veel bereik hebt als met fossiele brandstoffen. Hier maakt deze E-scooter een einde aan. Hij is voorzien van een lithium accu met een actieradius van ongeveer 60 km voor de 25 km/u variant en 50 km voor de 45 km/u variant. Hiermee kan je dus een tijdje vooruit in het woon-werkverkeer! Extra handig is dat de accu uitneembaar is. Dat maakt je flexibeler wat betreft het opladen, omdat je je scooter niet in de buurt van een stopcontact hoeft te parkeren. Op deze manier kun je de accu ook opladen op bijvoorbeeld je werk. Binnen 7 uur is de accu volledig opgeladen en kun je weer op pad!

Ga je voor de 45 km/u variant? Vergeet dan niet dat hier een helmplicht voor geldt.

Veiligheid voorop
Met de betrouwbare motor en heldere LED verlichting ben je met de E-scooter altijd veilig onderweg. Op het LED dashboard lees je alle informatie af die je nodig hebt, zoals het accupercentage en je snelheid. In de handige koffer achterop kun je spullen veilig opbergen. 

Met de dubbele achtervering is de scooter extra stabiel en comfortabel. Hierdoor manoeuvreer je, met een maximum snelheid van 25 of 45 km/u, met gemak door de drukke stad of maak je een lekker ritje in je vrije tijd!

Extra aan te schaffen accessoires
De E-scooter wordt standaard geleverd met een passende koffer. Je kunt de volgende accessoires aanschaffen voor dit model: Scooterhoes, Scooterslot en Windscherm. Bekijk ze door op de link te klikken. 

GRATIS OP KENTEKEN!
Jouw gloednieuwe E-scooter wordt rijklaar voor jou afgeleverd, er wordt hiervoor contact opgenomen over de dag en tijdstip van de levering. Ook de keuze voor 25 of 45 km/u en het gratis op kenteken zetten wordt hier voor jou geregeld!

GRATIS TOPKOFFER!
De E-scooter wordt geleverd met een GRATIS stijlvolle koffer in kleur! Hierin passen gemakkelijk een integraalhelm, handschoenen, kettingslot en enkele kleine spullen.

Veilig transport. Wel zo belangrijk
Jouw nieuwe E-scooter wordt met veel zorgvuldigheid bezorgd. Door de speciale veilige en zorgvuldige verzending ben je ervan verzekerd dat jouw nieuwe E-scooter in goede staat bij je wordt afgeleverd. De verzendkosten zijn om deze reden € 49,99.

Wat krijg je allemaal?
Het volgende wordt meegeleverd wanneer je de elektrische scooter aanschaft:
Twee sleutels
Oplader
Handleiding 
Onderhoudsboekje

De daadwerkelijke afstand die haalbaar is is afhankelijk van meerdere factoren zoals: staat van de accu(‘s), temperatuur, snelheid en rijstijl.

Overige informatie
Max. snelheid: 25 of 45 km/u
Afmetingen: 160 x 68 x 98 cm (L x B x H)
Zithoogte: 72 cm
Accu soort: Lithium-ion
Accu capaciteit: 48V 20Ah
Accu gewicht: 6 kg
Inclusief lader: Ja
Remmen: Voor en achter schijfremmen
Ledig gewicht: 50 kg
Maximale belasting: 200 kg
Inclusief alarm: Ja
Wielen voor en achter: 10 inch

Deals Tracker
DealsTracker
Logo