Verlopen

50% Korting Opvouwbaar Bad voor €99,99 bij GroupDeal

SaveSavedRemoved 1
Groupdeal
Deal likes+432
€99,99 €199,99 Naar deal
Deal likes+432
€99,99 €199,99 Naar deal

50% Korting Opvouwbaar Bad voor €99,99. Adviesprijs is €199,99.   Verzending is €6,95. Keuze uit 4 kleuren. Check hier voor de beschikbaarheid van deze deal.

De trend van 2020!Gemakkelijk op te vouwenMet handig afvoersysteemIn blauw, roze, wit en grijs

Helaas is niet iedereen gezegend met een bad in huis. Wellicht heb je niet voldoende ruimte in de badkamer voor een ingebouwd ligbad of vind je het een hele investering. Dit luxe, opvouwbare bad biedt oplossing. Dankzij de smalle afmetingen is het vrijwel in iedere ruimte te plaatsen. Zo kun jij toch heerlijk ontspannen in jouw eigen bad! Ga jij voor de blauwe, witte of roze versie?

Eenvoudig systeem
Door het handige vouw en kliksysteem is het bad binnen een mum van tijd op te zetten. Dat kan natuurlijk in de badkamer, maar doe eens gek en zet hem op een zonnige dag op het balkon of in de tuin. Dek de bovenkant af met de meegeleverde deksel, deze zorgt ervoor dat het bad de warmte vasthoudt. Daarnaast dient het als bijzettafel, zo kun jij met een serie en een glas wijn in je eigen bad liggen! Uitgebadderd? Het bad heeft een handig afvoersysteem, waardoor je het water gemakkelijk af kan voeren. Vouw hem vervolgens op en berg hem weer gemakkelijk op.

Stappenplan
Het bad kun je in een aantal eenvoudige stappen waar je maar wilt in huis opzetten.
Stap 1 en 2: Klap de beugels aan de zijkanten uit en klik deze vast aan de onderkant
Stap 3 en 4: Bevestig de comfortabele hoofdsteun en de watertoevoer
Stap 5 en 6: Sluit de waterslang aan. Klik het zitkussen vast voor extra ligcomfort
Stap 7 en 8: Dek de bovenkant van het bad af met de deksel. Die dient als tafeltje en zorgt ervoor dat het bad de warmte vasthoudt.

Specificaties:

  • Gewicht : 10.9 kg
  • Afmetingen: 100 (l) × 59 (b) × 57(h) cm
  • Frame : Aluminium
DealsTracker.nl
Logo