Verlopen

60% Korting FlinQ Bath Bucket Zitbad voor €39,99 bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 1
Koopjedeal
Deal likes+500
€39,99 €99,99 Naar deal
Deal likes+500
€39,99 €99,99 Naar deal

60% Korting FlinQ Bath Bucket Zitbad voor €39,99 bij Koopjedeal. Adviesprijs is €99,99. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Heb jij ook zo zin om in bad te gaan? Creëer dan nu je eigen spa moment in je badkamer met de bath bucket, wanneer je wilt! Het énige bad dat je gemakkelijk kunt opbergen.

Informatie Bath Bucket

Beschik jij thuis over geen bad, maar ben je wel toe aan ontspanning? Met de Bath Bucket is dat eindelijk mogelijk. Wist je dat je hersenen en zenuwstelsel baat hebben bij baden? Laat na een intensieve werkdag, of na een work-out het bad eenvoudig vollopen. Voeg je favoriete badzout en olie toe aan het bad en geniet optimaal van je me-time in jouw eigen badkamer. 

Jouw eigen mini-spa
Het bad is ideaal voor kleinere badkamers waar normaal gesproken geen bad in zou passen. Creëer dat spa-moment nu in je eigen badkamer met de bath bucket wanneer je wilt. Wanneer je niet in bad gaat, dan zet je deze gewoon aan de kant. De Bath Bucket heeft een inhoud van 200 liter. Aan de zijkant vind je een handig bakje, waar je je badproducten in kunt bewaren. 

Voor binnen óf buiten
Tijdens de zomer is het heerlijk om de verkoeling op te zoeken in het water. Vind je een zwembad te veel gedoe of heb je niet genoeg ruimte in jouw tuin of balkon? Ook dan is deze bath bucket ideaal! Het bad is overal te plaatsen en dus ook in de tuin! 

Maak je badsessie compleet
Een boek, film of heerlijk drankje erbij, een badkussen met nekondersteuning maakt jouw bad sessie nóg aangenamer! Je hoofd laten steunen op de harde badrand is geen fijn gevoel. Een ondersteunend nekkussen kan daarbij helpen zodat je ongestoord kunt ontspannen. 

Overige informatie
Het kan tot 200 liter gevuld worden en is voorzien van een afvoerslang om het water eenvoudig af te voeren naar een put.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo