Verlopen

50% Korting Wacom Intuos BT Tekentablet M bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 0
iBOOD
Deal likes+433
50% Korting Naar deal
Deal likes+433
50% Korting Naar deal

50% Korting Wacom Intuos BT Tekentablet M bij iBOOD. Adviesprijs is €199,99. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Tekentablets.
  • Ergonomisch en lichtgewicht
  • Extreem nauwkeurig
  • Programmeerbare knoppen

Sashimi snijden met een kettingzaag. Een splinter verwijderen met een waterpomptang. Mascara opdoen met een krultang. Lukt het? Met moeite, vast. Wordt het mooi? Waarschijnlijk niet. 

En in diezelfde categorie valt de muis. Gelukkig is er de Wacom: onmisbaar voor iedereen die nauwkeurig moet werken. Er is geen graphic designer, kunstenaar of architect die zonder kan.

Au naturel

De muis is een geweldige uitvinding; sowieso. Maar tekenen doen we al milennia ongeveer op dezelfde manier: geen wonder dat de Wacom extreem natuurlijk voelt. Dankzij Electro-Magnetic Resonance-technologie zijn er 4.096 niveaus (!) van drukgevoeligheid. EMR heeft tal van voordelen:

  • het ‘voorziet’ de pen van stroom, wat betekent dat er geen batterijen nodig zijn, en de pen dus bijzonder licht is én dat je ‘m niet hoeft op te laden.
  • er ziten geen bewegende onderdelen in, dus minder te onderhouden
  • pen en tablet communiceren razendsnel en wisselen grote hoeveelheden data uit, wat zorgt voor een consistente output en hoge nauwkeurigheid

Subtiel

The devil is in the details, zeggen ze wel eens. De Wacom is tot +/- 0.25 mm precies. Met een groot actief oppervlakte – meer dan 75% van de tablet – en 100 regels per mm herkenning van de pen op de tablet, vertaal je elk detail naar het scherm. Zonder al teveel moeite trouwens: verkrampte muispolsen behoren tot het verleden.

Getekend, Wacom

Wat je ook tekent, en wat je stijl ook is: met de Felt en Flex Nibs kun je niet alleen alle kanten op, maar je bewaart ze ook in je pen zodat je er altijd makkelijk bij kunt. De twee knoppen op de pen zelf en de 4 ExpressKeys op de tablet customise je naar je eigen wensen. Net als met een echte pen krijg je andere lijnen naar mate je harder op zachter op het ‘papier’ drukt: knappe muis die dat kan.

Fijntjes

Bij aankoop krijg je ook 3 maanden toegang tot superhandige apps zoals Collaboard en Kami, maar ook Corel Aftershot Pro 3 en Corel Painter Essentials 8. Aansluiten doe je in een handomdraai via USB of bluetooth: niet alleen aan je Mac of Windows laptop, maar ook aan je Android apparaat! Gratis online tutorials helpen je op weg, en als het even misgaat: gewoon de gum gebruiken. ;)

De Wacom: daar tekenen we voor.


(i) In de productvideo zie je de Pistache versie; in deze deal ontvang je de zwarte. Zie de afbeeldingen.

DealsTracker
Logo