Verlopen

54% Korting Honeywell Keramische Ventilatorkachel CZ2104EV2 1250 / 2500 W bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 0
iBOOD
Deal likes+411
54% Korting Naar deal
Deal likes+411
54% Korting Naar deal

54% Korting Honeywell Keramische Ventilatorkachel CZ2104EV2 1250 / 2500 W bij iBOOD. Adviesprijs is €64,99. Bekijk hier voor de laagste prijs elders. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere ventilatorkachels.
  • Verwarmt ruimtes tot 30 m²
  • Veilig binnen te gebruiken
  • Twee verwarmingsstanden + ventilator

Met de huidige gasprijzen wil je niet onnodig stoken. Deze ventilatorkachel biedt uitkomst: hij verwarmt alleen de kamer waar je bent.

Op elektriciteit!

Stevig en gemakkelijk verplaatsbaar

Klusje op zolder of in de schuur? Ook daar neem je deze kachel gemakkelijk mee naartoe. De kachel is stevig en dankzij het handvat aan de bovenkant is hij gemakkelijk te verplaatsen.

Altijd comfortabel

De kachel heeft een regelbare thermostaat. Is het erg koud? Dan laat je hem gewoon een tandje harder werken. Is het juist te warm? Dan gebruik je de kachel als ventilator voor een koele bries.  kunt u snel de gewenste temperatuur instellen.

Veilig

De ventilatorkachel is voorzien van valbeveiliging. Wanneer hij omvalt schakelt hij automatisch uit. Andere veiligheidsfuncties zijn de oververhittings- en vorstbeveiligingsfunctie. Zo is de ventilatorkachel dus veilig binnen te bebruiken.

Ruimtes tot 30 m² verwarm jij voortaan gericht met deze ventilatorkachel. Zo bespaar je weer een hoop op je stookkosten en zit je er toch comfortabel bij. Haal maar snel in huis!

DealsTracker
Logo