Verlopen

74% Korting Immortal Realms: Vampire Wars Switch voor €10,46 bij Amazon NL

SaveSavedRemoved 1
Amazon.nl
Deal likes+766
€10,46 €39,99 Naar deal
Deal likes+766
€10,46 €39,99 Naar deal

DEALSALERT: 74% Korting Immortal Realms: Vampire Wars Switch voor €10,46 bij Amazon NL. Adviesprijs is €39,99. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is gratis voor Amazon Prime of vanaf €20, je kan 30 dagen gratis Amazon Prime proberen. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal. Deze game heeft een Duitse hoesje, het spel zelf is identiek als de Nederlandse versie.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Switch Spellen.

Immortal Realms: Vampire Wars is een meeslepend strategiespel dat zich afspeelt in een duistere vampierwereld die in rep en roer staat, en combineert het beheer van jouw rijk en turn-based gevechten met unieke kaartspelelementen. Daal af in een mythische wereld vol gruwelen en legendes – en werp jezelf in een meeslepend gothsich epos gecombineerd met een uitdagende game-ervaring.

Kenmerken:
– De waarheid ontvouwt: ontdek de geheimen van Nemire en beleef een boeiend verhaal dat zich uitstrekt over 12 zorgvuldig vormgegeven missies en vier unieke omgevingen, vanuit het perspectief van vier machtige vampierheren, elk met hun eigen doelen en agenda’s.
– Ontdek de bloedlijnen: voer het bevel over een van de drie unieke vampierclans met unieke handlangers, krachten, gameplay-mechanics en personages. Speel als de bloeddorstige Dracul, de oude Nosfernus of de mystieke Moroia!
– Vampirische krachten: originele kaartspelelementen verbeteren de gameplay en zorgen voor een verfrissende blik op het genre. Elke clan en vampierheer heeft toegang tot zijn eigen set kaarten, die kunnen worden samengevoegd tot krachtige combinaties.
– Strategie en tactiek: voer het bevel over je legers, rekruteer nieuwe eenheden en ontgrendel cruciale technologieën in de strategische Kingdom-modus, en test je tactische vaardigheden in de actievolle Combat-modus.
– Gevarieerde inhoud: kies uit drie verschillende gameplay-modi, zoals de verhaalgestuurde Campaign, de open-wereld Sandbox en de hevige Skirmish-modus

DealsTracker.nl
Logo