Verlopen

80% Korting 16 Oral-B opzetborsteltjes voor €9,95 bij Actievandedag

BewarenBewaardRemoved 1
Actievandedag
Deal likes+500
€9,95 €49,95 Naar deal
Deal likes+500
€9,95 €49,95 Naar deal

80% Korting 16 Oral-B opzetborsteltjes voor €9,95. Adviesprijs is €49,95. Verzending is €3,95. Omgerekend kost het €0,62 per opzetborstel. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Opzetborstels.

Houd je tanden mooi en gezond met deze opzetborsteltjes. Bestel nu een voorraad borsteltjes geschikt voor elektrische Oral-B tandenborstels en vervang ze om de 3 maanden.

Wat krijg je?

  • 16 opzetborsteltjes geschikt voor elektrische tandenborstels van Oral-B

Specificaties

  • Past op alle elektrische tandenborstels

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Levering: Nederland binnen 5 werkdagen en België binnen 6 werkdagen. Levering alleen mogelijk in Nederland en België. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een track en trace code.
  • Retourneren: binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Kosten zijn voor eigen rekening.
  • Verzending: alleen mogelijk binnen Nederland en België. De verzendkosten zijn € 5,99 in Nederland en € 6,99 verzendkosten in België.
  • Garantie: op dit product is de wettelijke garantietermijn van toepassing.

16 opzetborsteltjes geschikt voor elektrische tandenborstels van Oral-B

Eén keer in de drie maanden moet je de opzetborsteltje van je tandenborstel vervangen voor een nieuwe, om je tanden goed te kunnen blijven reinigen. Dan is het natuurlijk wel handig om die opzetborstels op voorraad te hebben! Je koopt er nu 16 tegelijk, waardoor je voorlopig niet mis grijpt. Zorg voor stralende tanden.

De kleine borstelkop met zachte haren zorgt ervoor dat je gemakkelijk tandplak kunt verwijderen op moeilijk bereikbare plaatsen. Door de bewegingen worden je tanden niet alleen schoon, maar masseer je ook je tandvlees. De opzetborsteltjes worden geleverd met gekleurde ringetjes, zodat ze uit elkaar te houden zijn wanneer meerdere gezinsleden dezelfde tandenborstel hebben.

Let op: de opzetborsteltjes zijn niet origineel, maar wel van zeer hoge, vergelijkbare kwaliteit. 

DealsTracker
Logo