Verlopen

83% Korting Yes Bobbleheads 3D-foto in verlicht kristalglas voor 24,59 bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+199
€24,59 €145,24 Naar deal
Deal likes+199
€24,59 €145,24 Naar deal

83% Korting Yes Bobbleheads 3D-foto in verlicht kristalglas voor 24,59 bij Groupon. Normaal €145,24 per stuk. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Gepersonaliseerde Cadeaus.

Voor op je schoorsteenmantel, nachtkastje of boekenkast; deze unieke 3D-foto in verlicht kristalglas of geef ‘m als persoonlijk kado.

 • 3D-foto in kristalglas met verlichting
 • Bestel ‘m uiterlijk 24 november 2023
 • De foto wordt met een laser in het glas gegraveerd
 • Je kiest zelf een basis en de vorm van het glas:
  • Kubus – 6 x 6 x 6 cm
  • Horizontaal – 8 x 5 x 5 cm
  • Verticaal – 5 x 5 x 8 cm
  • Hart – 6 x 5 x 3,7 cm

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 24 november 2023.
Bijkomende kosten: exclusief verzendkosten à € 9,99 per bestelling (online te betalen aan Justyling).
Hoe je groupon te gebruiken: online inwisselen op justyling.com/3d-laser-crystal, bekijk de inwissel instructies op je groupon.
Aankoop: je kan 2 groupons per persoon kopen en 2 om kado te doen.
Levering: binnen circa 3-5 weken.
Meer info: je product wordt geleverd door Justyling. Voor vragen over je bestelling neem je contact op met Justyling via e-mail op [email protected], o.v.v. Groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Justyling

Webshop Justyling maakt persoonlijke sieraden en accessoires met bijvoorbeeld jouw initialen, naam of foto er in verwerkt. Denk aan een sierlijke ketting met de namen van je kinderen er op, een vriendschapsarmbandje met de initialen van je beste vriendin of een sleutelhanger met een foto van je vrolijke viervoeter er in gegraveerd. Ook voor het decoreren van je huis trek je bij Justyling aan de online bel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lamp in de vorm van een maan met een foto van jou en je lover er op. Of een glazen kubus met een 3D-foto van je gezin er in verwerkt. De producten van Justyling zijn dan ook erg geschikt als persoonlijk kado aan je dierbaren of betekenisvol presentje aan jezelf.

DealsTracker
Logo