Verlopen

36% Korting Entreeticket Italië Evenement Smaak & Stijl bij Kasteel de Haar voor €12,50 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 0
Tripper
Deal likes+256
€12,50 €19,50 Naar deal
Deal likes+256
€12,50 €19,50 Naar deal

36% Korting Entreeticket Italië Evenement Smaak & Stijl bij Kasteel de Haar voor €12,50 bij Tripper. Normaal €19,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Ben jij een echte Italië liefhebber? Kom dan naar het Italië evenement op 20, 21 en 22 mei 2022. De tuinen van Kasteel de Haar in Utrecht staan dat weekend geheel in het teken van Italië!

Wat te verwachten

  • Entreeticket Italië Evenement Smaak & Stijl (t.w.v. €19,50)
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 12 jaar
  • Grootste Italië evenement van de Benelux!
  • Enige plekje van Nederland waar je net in Italië bent
  • In de prachtige tuinen van Kasteel de Haar, uitgeroepen tot meest luxueuze kasteel van Nederland

Voorwaarden

  • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag 
  • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
  • Let op! Je dient, op de door jou gekozen dag, vóór 11:30 uur op het evenement aanwezig te zijn
  • Geopend van 10:00 tot 18:00 uur

Dit jaar vallen de populairste Italiaanse feestdagen in Nederland op 20, 21 en 22 mei en net als in voorgaande jaren zal er in de kasteeltuinen bij Utrecht weer veel moois, nieuws en lekkers te vinden zijn. Van auto’s en kunst tot mode en interieur, om over de inwendige en reislustige mens nog maar te zwijgen. Zo slaan bezoekers dit jaar twee vliegen in een klap tijdens de ‘Tour del Vino’. Hierbij laten bekende en onbekende regio’s van zich zien en proeven. Het is letterlijk een ontdekkingstocht langs boeiende exposanten en wijnhuizen. Ook de Zandkunstenaar neemt de bezoekers van het evenement mee op reis tijdens zijn bijzondere voorstellingen. Hij ‘tovert’ de mooiste gebouwen tevoorschijn uit onder meer Rome, Milaan en Venetië. En zou de zandtoren van Pisa blijven staan? ‘Veggitalian’ toont deze dagen de Italiaanse keuken van zijn groene kant tijdens verschillende workshops en proeverijen. Vegetarisch en veganistisch eten lijken namelijk een hippe trend, maar in Italië (w)eten ze al heel lang beter.

Bereikbaarheid

Er is mogelijkheid om betaald te parkeren op het terrein (€10), je volgt dan de speciale routeborden naar ‘De Haar’. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

DealsTracker
Logo