Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up december 2023 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €119,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €119,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up oktober 2023 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €79,97.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 games.

LEGO 2K Drive (PS4 + PS5)

Welkom in Steenlandië, de thuisbasis van openwereldraces.

Race over straat, zee en zand, bouw blokje voor blokje je droomvoertuigen en geniet van de uitgebreide verhaalmodus in LEGO® 2K Drive.

Versla een reeks kleurrijke en gedenkwaardige racerivalen op het circuit terwijl je uitgroeit van grand prix-groentje tot winnaar van de felbegeerde luchttrofee. Speel thuis samen met een vriend of online met maximaal vijf vrienden in de cross-play speltypen waarin je met elkaar of met alle andere spelers kunt racen. Verken Steenlandië samen of toon je rijkunsten in bekertoernooien en racespeltypen.

Er staat je een heleboel racepret te wachten, van minigames tot zijmissies.


PowerWash Simulator (PS4 + PS5)

Wat is PowerWash Simulator?

Spoel je zorgen weg met een hogedrukspuit in deze bevredigende schoonmaakgame.

Pak je trouwe hogedrukspuit erbij en knal het vuil van voertuigen, gebouwen, parken en meer. PowerWash Simulator is een ontspannende, bevredigende game waarin je voldoening uit je werk kunt halen.

Gebruik je winst om je selectie aan spuiten, mondstukken, schoonmaakmiddelen en verlengstukken te verbeteren, waardoor je steeds grotere opdrachten kunt aannemen en alles stralend achterlaat.

Druk je eigen stempel op de modderige stad Muckingham of ontspan met vrienden in online coöp. En onthoud: opgeruimd staat netjes.

Poets je weg naar succes

De vuile stad Muckingham is jouw canvas in de carrièremodus. Neem schoonmaakopdrachten aan en verdien geld om je reinigingstools te verbeteren. Speel op jouw manier en in je eigen tempo.

Maak er samen wat moois van

Help je schoonmaakmaatje in de carrièremodus of keer samen met maximaal vijf andere spelers terug naar een opdracht die je eerder voltooid hebt in free play.

Zet jezelf onder druk

Stel je vaardigheden op de proef in het uitdagingsspeltype. Test de nauwkeurigheid en efficiëntie van je hogedrukspuitkunsten in de wateruitdaging of laat zien hoe snel je bent in de tijduitdaging.

Sable (PS5)

Ga op een uniek, onvergetelijk avontuur. Help Sable door haar Gliding heen, een overgangsritueel waarbij ze woestijnen en betoverende landschappen moet doorkruisen, die vol liggen met de overblijfselen van ruimteschepen en oeroude wonderen.

Verken de duinen op je hoverbike, beklim monumentale ruïnes en ontmoet andere nomaden terwijl je lang vergeten mysteriën ontrafelt en ontdek wie er zich werkelijk achter het masker verschuilt.

Laat je meevoeren in Sable’s wereld, met zijn unieke stijl en originele soundtrack van Japanese Breakfast. In deze wereld ligt veel te wachten om ontdekt te worden. Verken alles op je eigen tempo. Wees niet bang. Duik in het diepe.

KENMERKEN

• Verken een uitgebreide wereld, vol overblijfselen van verloren beschavingen.
• Klim, spring, zweef en glij. Gebruik alles wat je tot je beschikking hebt om elke centimeter van de wereld om je heen te ontdekken
• Pas je hoverbike aan met nieuwe onderdelen die je vindt of verdient
• Help andere clans en nomaden die je onderweg tegenkomt
• Verlies jezelf in een avontuur en creëer je eigen identiteit met maskers, outfits en andere verzamelvoorwerpen om iedereen te laten zien wie jij bent
• Verdien beloningen door puzzels op te lossen en vind je weg door onherbergzaam terrein
• Probeer in de woestijn te vissen en laat je collectie beestjes en vissen zien in het Vivarium.
• Ga volledig op in de wereld van Sable door de acute feedback en aangepaste triggerweerstand.


PlayStation Plus Extra and Premium Game Catalog voor december 2023:

PlayStation Plus Premium Classics For december 2023:
DealsTracker
Logo