Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up januari 2024 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €134,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €134,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up januari 2024 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €134,97.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 games.

A Plague Tale: Requiem (PS5)

Ver weg op zee roept een eiland…
Ga op een emotionele reis door een wrede wereld vol bovennatuurlijke krachten.

Amicia en Hugo ontvluchtten hun verwoeste land en trokken naar het zuiden, naar nieuwe gebieden en levendige steden waar ze een nieuw leven wilden opbouwen en Hugo’s vloek onder controle wilden krijgen.

Maar als Hugo’s krachten weer ontwaken, keren dood en verderf terug in de vorm van een horde hongerige ratten. Broer en zus vluchten opnieuw en hopen dat een eiland inderdaad de voorspelde sleutel heeft om Hugo te redden.

Ontdek welke prijs je betaalt om dierbaren te redden in een wanhopige overlevingsstrijd. Sla toe vanuit het donker, ontketen een hel, versla vijanden met diverse wapens, hulpmiddelen en onaardse krachten.

● Vervolg op het bekroonde avontuur A Plague Tale: Innocence
● Een spectaculair verhaal vol bovennatuurlijke krachten
● Gebruik hulpmiddelen, sluip, vecht of laat de hel of ratten losbreken
● Een mix van geweldige graphics en een pakkend verhaal


Evil West (PS4 + PS5)

Een duistere dreiging verteert het Amerikaanse wilde westen. Als een van de laatste agenten bij een topgeheim vampierenjachtinstituut ben je de laatste linie tussen de mensheid en een diepgewortelde verschrikking die nu uit de schaduwen komt. Sta op en wordt een superheld van het wilde westen, vaag de vampierendreiging weg en red de Verenigde Staten!

Ontketen de hel in rauwe, explosieve gevechten met je vuurwapens, bliksemhandschoen en gadgets. Dood bloeddorstige gedrochten in stijl als eenzame jager of samen met een vriend. Verken en vecht in een verhaalgestuurde campagne terwijl je wapens en jachtgereedschappen upgradet. Ontgrendel nieuwe voordelen om je monsterdodende kunsten te verbeteren en je eigen speelstijl te creëren om de bovennatuurlijke hordes te verslaan.

• Strijd alleen of met een vriend in stijlvolle, bloederige gevechten
• Mythen en legenden worden herverteld in een gestileerd, vreemd wild-westuniversum
• Evolueer met voordelen, upgradebare wapens en gereedschappen
• Verken en vecht door een verhaalgestuurde campagne om Amerika te redden

Nobody Saves the World (PS4 + PS5)

Verander van een karakterloze niemand in een SLAK, een GEEST, een DRAAK en meer in een nieuwe kijk op actie-RPG’s van de makers van Guacamelee!

Voltooi missies om ruim 15 gevarieerde en verschillende gedaantes te ontdekken en aan te nemen. Mix en match vaardigheden op onverwachte manieren om nóg meer uitdagende opdrachten vrij te spelen en te voltooien. Verken een uitgestrekte overwereld – alleen of online met een vriend – terwijl je van vorm veranderende kerkers uitkamt in een poging de Calamiteit te stoppen en de wereld te redden!

Kenmerken:
Transformeer van gedaante: speel ruim 15 verschillende gedaantes vrij, van rat tot robot, elk met zijn eigen unieke gameplay-mechanieken.

Mix en match vaardigheden: combineer 80+ vaardigheden om krachtige, aangepaste builds te maken. Speel als een ei dat een slijmspoor achterlaat en vuurballen kan schieten. Wij houden je niet tegen!

Eigenaardige missies: help de vreemde bewoners van deze wereld met hun problemen. Elke gedaante heeft ook zijn eigen reeks missies, die je op creatieve manieren kunt voltooien.

Evoluerende kerkers: naarmate je sterker wordt, nemen de willekeurig gegenereerde kerkers in moeilijkheid en complexiteit toe om je scherp te houden.

Online coöp: nodig een vriend uit om samen je hele avontuur, of een deel ervan, te spelen!

Geweldige soundtrack: nieuwe originele muziek van de veelgeprezen componist Jim Guthrie.

New Game+: stel je gedaantes en vaardigheden op de proef tegen sterkere vijanden en kerkers met aangepaste moeilijkheidsgraden.


PlayStation Plus Extra and Premium Game Catalog voor januari 2024:

PlayStation Plus Premium Classics For januari 2024:
DealsTracker
Logo