Verlopen

Tot 57% Korting Haribo, Napoleon en Toblerone Snoep bij iBOOD

SaveSavedRemoved 1
iBOOD
Deal likes+255
57% Korting Naar deal
Deal likes+255
57% Korting Naar deal

Tot 57% Korting Haribo en Toblerone. Keuze uit 5 varianten. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere snoep.

Haribo, Toblerone en meer

Hey, zoetekauw!

Iedereen lust wel eens wat lekkers op z’n tijd. Voor de één is dat een stuk chocolade, voor de ander een dropje of winegum. Wat het ook zijn mag: bij Haribo, Napoleon & Toblerone weten ze precies hoe ze zulk lekkers vorm kunnen geven.

Doe er je voordeel mee, sla in en geniet. Heerlijk voor tussendoor of bij het streamen van een film of serie.

Haribo & Toblerone

Haribo is een Duitse snoepproducent, opgericht in 1920 in Bonn door Hans Riegel. Haribo is een acroniem voor Hans Riegel, Bonn. De oprichter overleed in maart 1945, waarna zijn weduwe het bedrijf leidde totdat hun zoons uit krijgsgevangenschap terugkeerden (1946). Zij breidden het bedrijf in de daaropvolgende jaren enorm uit en tegenwoordig vinden producten van het bedrijf hun weg naar winkels in meer dan honderd landen.

Toblerone is een Zwitsers chocolademerk geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf Mondelēz International, tot 2012 bekend als Kraft Foods. Het is bekend door de ‘bergachtige’ vorm van de chocoladereep, gevormd naar de berg Matterhorn in Zwitserland, en ook door de gele verpakking in prisma-vorm. In de reep zit melkchocolade, noga, amandel en honing.

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo