25% Korting PS5 Dual Sense Controller voor €55,99 bij Amazon Spanje

SaveSavedRemoved 1
Amazon.es
Deal likes+494
25% Korting Naar deal
Deal likes+494
25% Korting Naar deal

DEALSALERT: 25% Korting PS5 Dual Sense Controller voor €55,99 bij Amazon Spanje. Adviesprijs is €74,99. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is €4,20 naar NL. Betalen met Creditcard of Giftcard. Gebruik eventueel google vertaler als je niet uitkomt met de Spaanse taal. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

DualSense™ draadloze controller Ontdek een diepere, intensere game-ervaring 1 met de innovatieve nieuwe PS5™-controller, met haptische feedback en dynamische triggereffecten 2. De DualSense draadloze controller heeft ook een geïntegreerde microfoon, een maak-toets en een iconisch, comfortabel ontwerp.

  • DualSense draadloze controller Ontdek een diepere, intensere game-ervaring 1 met de innovatieve nieuwe PS5-controller, met haptische feedback en dynamische triggereffecten. De DualSense draadloze controller heeft ook een geïntegreerde microfoon, een maak-toets en een iconisch, comfortabel ontwerp.
  • PlayStation5 – Play Has No Limits De PS5
  • ‘PlayStation’, ‘PlayStation Family Mark’, ‘PS5-logo’ en ‘Play Has No Limits’ zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Sony Interactive Entertainment Inc. ‘SONY’ is een gedeponeerd handelsmerk van Sony Corporation.
DealsTracker.nl
Logo