Verlopen

37% Korting PS4 Dualshock 4 Controller V2 GT Sport voor €38 bij Bol.com

Bol.com
Aanbiedingen score+555
€38 €59,99 Naar deal
Aanbiedingen score+555
€38 €59,99 Naar deal

37% Korting PS4 Dualshock 4 Controller V2 GT Sport voor €38. Adviesprijs is €59,99. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is gratis.

Met de Gran Turismo Edition van de vernieuwde DualShock 4-controller scheur je met piepende banden de bocht door. De 2 thumbsticks geven je ultieme controlle over al je games en de vier bekende facebuttons, twee schouderknoppen, twee triggers en d-pad geven je alle bedieningsknoppen die je nodig hebt om van de beste PlayStation-games te genieten.

De DualShock 4 is uitgerust met een touchpad voor extra bedieningsgemak, een optieknop en een share-knop. Zo deel je jouw vertste game-momenten makkelijk met je vrienden. Er zijn bewegingssensoren aanwezig, een stereoheadset-aansluiting en een ingebouwde luidspreker. De DualShock 4 ligt comfortabel in de hand en de accu verzekert je van uren gaming. Het enige wat ontbreekt aan de DualShock 4 Gran Turismo Edition is de geur van brandend rubber.

De DualShock 4 controller beschikt over nieuwe verbeteringen voor de meest meeslepende game-ervaringen, inclusief een supergevoelige six-axis-sensor en een touchpad bovenop de controller dat een compleet nieuwe manier van gamen biedt. Met de nieuwe SHARE-toets kun je video’s streamen en delen met slechts een druk op de knop.
Kenmerken:

– Directe uitzending
– Deel met een druk op de SHARE-knop overwinningen en prestaties met vrienden via populaire sociale netwerken
– Elk detail is hoorbaar
– Geniet via de controller van hifi-geluidseffecten en chat met vrienden via de ingebouwde monoluidspreker en headsetaansluiting
– Ervaar de actie – Niet alleen ziet en hoort u alles nog gedetailleerder, u voelt het ook dankzij de intensere trillingsmotoren
– Precisieontwerp
– Houd alles in de hand met nog meer comfort dankzij een nieuw ontwerp, terwijl verbeterde analoge sticks en knoppen voor nog meer precisie zorgen.
– Nieuwe ideeen
– Bestuur, gebaar of teken met het touchpad. Het touchpad bevindt zich aan de voorkant van de controller en zorgt voor een vrijere manier van spelen.
– Gepersonaliseerd gamen
– Vier gekleurde led’s bieden een eenvoudige manier om spelers te identificeren en nuttige game-informatie te bekijken, zoals een personage dat grote schade oploopt.

Deals Tracker

DealsTracker.nl
Logo
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld