Verlopen

45% Korting BUNK Hotel Utrecht bij TravelBird

BewarenBewaardRemoved 0
TravelBird
Deal likes+432
45% Korting Naar deal
Deal likes+432
45% Korting Naar deal

45% Korting BUNK Hotel Utrecht bij TravelBird. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals. Deze boeking is volledig terugbetaalbaar.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere vakantiebestemmingen.

Uniek hotel in een getransformeerde kerk in hartje Utrecht, incl. late check-uit

Ontdek Utrecht vanuit een compacte, maar luxe kamer midden in de bruisende binnenstad, niet ver van het Centraal Station en Hoog Catharijne, incl. ontbijt & late check-uit. Volledig terugbetaalbaar – boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten

  • Restaurant
  • Bar
  • Fietsverhuur

Locatie
Het hotel ligt op nog geen 5 minuten lopen van treinstation Utrecht Centraal. Per auto is het ca. 45 kilometer rijden van Amsterdam en ca. 180 kilometer van Brussel. Reis je met het openbaar vervoer naar het hotel, dan ben je ongeveer 40 minuten onderweg vanaf Amsterdam en ongeveer 2 uur en 45 minuten vanaf Brussel.

Goed om te weten
Houd er rekening mee dat de kamers niet al te groot zijn, maar wel slim ontworpen en erg functioneel.

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo