DealsAlert
Verlopen

68% Korting The Last of Us Part 2 PS4 voor €18,99 bij MediaMarkt

BewarenBewaardRemoved 0
MediaMarkt
Deal likes+899
€18,99 €59,99 Naar deal
Deal likes+899
€18,99 €59,99 Naar deal

DEALSALERT: 68% Korting The Last of Us Part 2 PS4 voor €18,99. Adviesprijs is €59,99. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is gratis. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS4 Games.

Vijf jaar na hun gevaarlijke reis zijn Ellie en Joel neergestreken in Wyoming. Ze leven hier samen met andere overlevenden in een bloeiende gemeenschap. Hoewel de wereld nog steeds een angstaanjagende plek vol geïnfecteerden is, hebben de twee vrede en stabiliteit gevonden. Wanneer een gewelddadige gebeurtenis deze vrede en stabiliteit verstoort, begint Ellie aan een spannende reis op zoek naar gerechtigheid. Terwijl ze uit wraak op de boosdoeners jaagt , wordt ze geconfronteerd met de verwoestende fysieke en emotionele gevolgen van haar acties. Hierbij is het soms lastig om onderscheid te maken tussen goed en kwaad.

Trek door het vredige landschap van Wyoming en ontdek de duistere ruïnes van Seattle. Ontmoet overlevenden, verken verraderlijke omgevingen en strijd tegen angstaanjagende evoluties van de geïnfecteerden. Ervaar hierbij de drang om te overleven door verbeterde functies zoals intense gevechten, vloeiende bewegingen en dynamisch sluipen. Met een breed scala aan wapens, knutselitems en upgrades kun je Ellie’s vaardigheden aanpassen aan je speelstijl tijdens deze dappere strijd.

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo