Verlopen

58% Korting Fallout 76 Tricentennial Edition PS4 en Xbox One voor 37,45 bij Wehkamp

SaveSavedRemoved 0
Wehkamp
Deal likes+355
Naar deal
DF37WAHR
Deal likes+355
Naar deal
DF37WAHR

58% Korting Fallout 76 Tricentennial Edition PS4 en Xbox One voor 37,45 bij Wehkamp. Adviesprijs is €89,95. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is gratis.Bethesda Game Studios, de bekroonde ontwikkelaars van Skyrim en Fallout 4, verwelkomen je in Fallout 76. De online prequel waar elke overlevende een echt persoon is. Werk samen, of niet, om te overleven. Onder de dreiging van nucleaire vernietiging, ontdek je de grootste meest dynamische wereld ooit gecreëerd in het Fallout universum. 

Reclamation Day, 2102. 25 jaar nadat de bommen zijn gevallen ga jij en je mede Vault Dwellers, gekozen uit de beste en slimste van het land, op avontuur in het post-nucleaire Amerika. Speel alleen of samen terwijl je de wereld ontdekt, quests voltooit, bouwt en overwint tegen de grootste bedreigingen uit het Wasteland.

Ontdek de nieuwe wereld! 
Multiplayer komt eindelijk naar de epische open wereld RPG van Bethesda Game Studios. Maak je character met het S.P.E.C.I.A.L systeem en kies je eigen pad in de ongetemde Wasteland met honderden locaties. Op je nu alleen of met vrienden reist, een nieuw uniek Fallout avontuur wacht op je.

Zes nieuwe landschappen!
Compleet nieuwe graphics, belichting en landschap technologie brengt zes verschillende regio’s in West Virginia tot leven. Van de Appalachia bossen tot de beruchte rode vlaktes van Cranberry Bog. Elke regio heeft zijn eigen risico’s en beloningen. Post-nucleair Amerika heeft er nog nooit zo mooi uitgezien!

Een nieuwe Amerikaanse droom!
Gebruik het compleet nieuwe Construction & Assembly Mobile Platform (C.A.M.P.) om overal in de wereld te bouwen. Je C.A.M.P. zorgt voor een broodnodige schuilplaats, voorraden en veiligheid. Begin zelfs je eigen winkel om goederen te verhandelen met andere overlevenden. Maar wees voorzichtig, niet iedereen is zo vriendelijk.

De kracht van de Atom!
Speel alleen of met mede overlevenden om het ultieme wapen vrij te spelen – de Nuclear Missiles. Deze vernietiging zorgt ook voor een high-level zone met zeldzame en waardevolle middelen. Ga jij de kracht van de atoombommen gebruiken of juist bewaken? De keuze is aan jou.

Inhoud Tricentennial edition : 
– Tricentennial Power Armor-aanpassingen voor de T-51, T-45, T-60 en X-01 Power Armors 
– Tricentennial Wapenaanpassingen voor het 10MM Pistool, Bijl en Lasergeweer.
– Spectaculair Vault Boy Mascotte hoofd
– Nationalistisch Uncle Sam Outfit
– Feestelijke Vault Boy Saluerende Emote
– Unieke Tricentennial Workshop Posters
– Tricentennial fotolijst

DealsTracker.nl
Logo