Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up augustus 2023 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €159,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €159,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up augustus 2023 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €159,97.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 games.

PGA TOUR 2K23 (PS5 + PS4)

Welkom bij PGA TOUR 2K23!

Laat je skills zien op de PGA TOUR en word de volgende FedExCup-kampioen terwijl je tegen TOUR pro’s strijdt en er nieuwe rivaliteiten ontstaan.

Speel voor het eerst als mannelijke en vrouwelijke pro’s inclusief Tiger Woods, online en lokaal. Het bevat ook gelicentieerde golfbanen als East Lake Golf Club, TPC Sawgrass, TPC Scottsdale, en meer.

Creëer je eigen droomgolfbaan met de Course Designer, met duizenden objecten die je kunt aanpassen en cross-platform kunt delen.

Maak kennis met Topgolf, lokaal en online competitiespel voor 1-4 spelers, dat voor spanning en plezier zorgt voor zowel beginners als gevorderden.

Level up jouw MyPLAYER met nieuwe Skills en Archetypes en stap in stijl de green op met nieuwe gelicentieerde gear en kleding.

Én, leid je eigen online societies om toernooien en seizoenen te managen of test jouw skills tegen die van je vrienden in Divot Derby en Casual modus.


Death’s Door (PS5 + PS4)

De zielen van de doden oogsten en op een klok slaan gaat misschien vervelen, maar het is wel eerlijk werk voor een Kraai. De klus wordt interessant als de aan jou toegewezen ziel wordt gestolen en je een wanhopige dief moet volgen in een land waar de dood geen vat op heeft – waar wezens veel langer leven dan de bedoeling is en overlopen van hebzucht en macht.

Gevechten met scherpe klauwen: gebruik contactwapens, pijlen en magie om een reeks fantastische beesten en halfgoden te verslaan. Fouten worden bestraft en overwinning wordt beloond. Neem een voorsprong door je personagestatistieken aan te passen en de vaardigheden en upgrades die je verkrijgt onder de knie te krijgen.

Een prachtig sombere wereld: waag je door de Deuren en verken een land vol vreemde bewoners en geheimen en geef de bijzondere figuren die je onderweg tegenkomt nieuwe hoop.

Een duister mysterie om te ontrafelen: vind en versla reusachtige tirannen met hun eigen verhalen en beweegredenen. Beleef een somber verhaal vol duistere humor, waarin je de waarheden ontdekt achter de reis van de zielen, de rol van de Kraaien en de oorsprong van de Deuren.

Dreams (PS4)

VAN DE MAKERS VAN LITTLEBIGPLANET™
Speel duizenden games die door spelers van over de hele wereld zijn gemaakt, zoals arcadegames, RPG’s, horrorgames en humorgames. Ontdek zelfs genres die voor Dreams™ misschien niet eens bestonden. Er komen elke dag nieuwe games en ervaringen bij, dus je hebt altijd wat te spelen, ontdekken en beleven.
Heb je altijd zelf al een game willen maken? Dreams™ biedt jou ook de tools en kennis die je nodig hebt om games, memes, muziek of kunst te maken die je met een wereldwijde community kunt delen.

PS VR-UPDATE
Laat je Dreams tot leven komen dankzij virtual reality. Het enige wat je nodig hebt, is de volledige Dreams™-game en een PS VR-headset, en je krijgt meteen toegang tot de nieuwe Dreams™ VR-tools, de nieuwe VR-minigames van Media Molecule en de tools om je eigen VR-content mee te maken, dankzij de PS VR-patch.


PlayStation Plus Extra and Premium Game Catalog voor augustus 2023:

PlayStation Plus Premium Classics For augustus 2023:
Deals Tracker
DealsTracker
Logo