Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up februari 2024 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €119,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €119,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up februari 2024 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €134,97.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 games.

Foamstars (PS4 + PS5)

Welkom in Bath Vegas: thuishaven van de Foamstars, de maffe en kleurrijke atleten die meedoen aan Foamsmash. Wie uitgeroepen wil worden tot Foamstar, moet niet alleen slim maar ook charismatisch zijn.

Stort je in de strijd tussen twee teams van vier spelers en creëer 3D-gevechten met bergen aan schuim, die het terrein om je heen veranderen. Door het landschap opnieuw vorm te geven, pakt je team de voorsprong op de concurrentie!

Dankzij de meerdere PvP-speltypen, eentje voor PvE en een breed scala aan aanpassingsopties, valt er altijd wel iets spectaculairs te beleven in Bath Vegas.

Bereid je voor op spetterende contentupdates, die elk seizoen van dit feestje nog beter maken.

Rollerdrome (PS4 + PS5)

De adrenaline giert door je lijf terwijl je je een weg door de Rollerdrome schiet en skatet.

Roll7, de studio achter de prijswinnende en veelgeprezen OlliOlli-serie (waaronder OlliOlli World), komt nu met Rollerdrome, een intense shooter-skater-hybride in een opvallende retro-toekomst.

Rollerdrome is een third-person actie-shooter voor één speler, die naadloos spannende gevechten combineert met vloeiende bewegingen voor een unieke, actievolle ervaring. Domineer de filmische, bloederige gevechten in stijl: voor kills krijg je gezondheid terug en trucjes en grinds leveren je nieuwe kogels op.

Het jaar is 2030. In een wereld waar grote bedrijven de touwtjes in handen hebben en de lijn tussen werkelijkheid en fictie is vervaagd, wordt de bevolking afgeleid met een nieuwe, gewelddadige en wrede bloedsport: Rollerdrome. Heb jij het in je om de Rollerdrome-kampioen te worden en de mysteries achter de ware agenda van het bedrijf Matterhorn te ontrafelen?

Steelrising (PS5)

Combineer de kracht en snelheid van Aegis met je eigen vaardigheid om tegen robotlegers te vechten en de geschiedenis te herschrijven!

• Een unieke en mysterieuze heldin
Parijs brandt en bloedt tijdens de revolutie. Jij bent Aegis, een meesterwerk van robottechniek gemaakt door Vaucanson, een ingenieur in dienst van de Clockwork King. Benut je technische kennis om Aegis aan jouw speelstijl aan te passen en word een geduchte strijder, een dodelijke danseres of een meester van de elementaire kunsten.

• Dynamische en uitdagende gameplay
Voer genadeloze en intense gevechten tegen technologische hoogstandjes die even complex als moordlustig zijn. Tijdens de gevechten met deze hardnekkige vijanden en epische bazen worden je zenuwen en vaardigheden voortdurend tot het uiterste op de proef gesteld.

• Parijs is je speeltuin
De lichtstad is in duisternis verzonken en heeft jouw hulp nodig. Gebruik je energie, flexibiliteit en werktuigen om de straten, daken, wijken en kastelen van Parijs te verkennen en verborgen geheimen te ontdekken.

• Een fascinerend verhaal gebaseerd op de geschiedenis
Duik in een betoverende alternatieve geschiedenis vol ontzagwekkende mechanische vijanden en potentiële bondgenoten met dubieuze motieven. Je kunt alleen jezelf vertrouwen om de geschiedenis te ontwarren en ervoor te zorgen dat de revolutie slaagt!


PlayStation Plus Extra and Premium Game Catalog voor februari 2024:

PlayStation Plus Premium Classics For februari 2024:
DealsTracker
Logo