Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up januari 2023 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €134,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €134,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up januari 2023 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €107,97. Te downloaden vanaf 3 januari 2023.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 games.

STAR WARS Jedi: Fallen Order (PS5 + PS4)

Word een Jedi Padawan in een nieuw Star Wars-verhaal van Respawn Entertainment, de makers van Apex Legends en Titanfall.

Na de gebeurtenissen van Episode III: Revenge of the Sith en de gevolgen van senator Palpatines dodelijke Order 66 — die tot de ondergang van de Jedi moest leiden en de weg vrij moest maken voor het Keizerrijk — ben jij de enige Jedi Padawan en de laatste hoop van de Jedi. 

Lik je wonden uit je traumatische verleden en voltooi je Jedi-training. Ontwikkel krachtige Force-vaardigheden en leer je lichtzwaard perfect te beheersen om de Jedi-orde weer op te bouwen. Vecht om het Keizerrijk en de dodelijke Inquisitors één stap voor te blijven, gebruik je Jedi-training om elk gevecht strategisch te benaderen en bezoek de uithoeken van het Star Wars-sterrenstelsel, waar je nieuwe personages, wezens, vijanden en droids ontmoet.


Axiom Verge 2 (PS5 + PS4)

Verken twee verbonden werelden en gebruik eeuwenoude technologie in deze indrukwekkende Metroidvania-game waarin niet is wat het lijkt.

In het langverwachte vervolg op de succesvolle Metroidvania-game wordt de Axiom Verge-wereld verder uitgebreid met compleet nieuwe personages, vaardigheden en gameplay. 

Indra, de miljardair achter het wereldwijde Globe 3-conglomeraat, reist naar Antarctica om de verdwijning van haar dochter te onderzoeken, maar vindt in plaats daarvan een hele andere wereld. Waar is ze? Wie is de mysterieuze persoon die haar vanaf de andere kant van de computerterminal uitdaagt? 

Verken een alternatieve wereld die op de aarde lijkt, maar vol staat met ruïnes van een eeuwenoude, technologisch geavanceerde beschaving. Hack machines, versla monsters en gebruik je drone om de Breach te betreden, een parallelle maar verbonden realiteit waar ook genoeg gevaar op de loer ligt. Doorzoek elke uithoek van deze wereld om de verborgen items en upgrades te vinden die je nodig hebt om te overleven. 

Fallout 76 (PS4)

Verken een uitgestrekte woestenij, verwoest door een nucleaire oorlog, in deze multiplayergame met een open wereld die een proloog is op het Fallout-verhaal.

Bethesda Game Studios, de bekroonde makers van Skyrim en Fallout 4, heten je welkom bij Fallout 76, het online proloog waar elke overlevende persoon een echt mens is. 

Werk samen, of niet, om te overleven. Onder dreiging van nucleaire vernietiging, ervaar je de grootste, meest dynamische wereld ooit gemaakt in het legendarische Fallout-universum.


PlayStation Plus Extra and Premium Game Catalog voor december 2022

PlayStation Plus Premium Classics For December 2022:
DealsTracker
Logo