Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up juli 2022 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €129,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €129,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up juli 2022 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €129,97. Te downloaden vanaf 5 juli 2022.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time (PS5 / PS4)

Als je de PS4™-versie van deze game al hebt, krijg je de digitale PS5™-versie van deze game kosteloos en hoef je dit product niet aan te schaffen.

Koop digitaal en ontvang de Totally Tubular-skins voor Crash en Coco*.

Ontvang de tijdverbrijzelende skins ‘Marsupus Erectus’ en ‘Serious Upgrade’ als eerste op PlayStation®**.

Het is tijd… voor een womptastische nieuwe Crash Bandicoot™-game! Crash een tijdloos avontuur tegemoet met je favoriete buideldieren.

Neo Cortex en N. Tropy zijn weer terug, en dit keer openen ze de aanval niet alleen op dit universum, maar op het hele multiversum! Crash en Coco schieten te hulp door de vier kwantummaskers te herenigen en de wetten van de werkelijkheid te buigen.

Nieuwe vaardigheden? Zeker. Meer speelbare personages? Reken maar. Alternatieve dimensies? Nou en of. Belachelijke eindbazen? Uiteraard. Nog steeds fantastisch? Wat denk je zelf.

The Dark Pictures Anthology: Man Of Medan (PS4)

De Dark Pictures is een reeks op zichzelf staande filmische horrorgames met vertakkingen en een multiplayer-modus.

In Man of Medan gaan vijf vrienden de zee op voor een duikvakantie die al snel heel luguber wordt…

Ga op een gruwelijke reis aan boord van een spookschip.

Beleef je angstaanjagende verhaal online met een vriend of zoek bescherming in een groep en speel offline met maximaal vijf spelers.

Alle speelbare personages kunnen leven of sterven. Jouw keuzes bepalen hun lot.

Wie ga jij redden?

Speel. Niet. Alleen.

Arcadegeddon (PS5 / PS4)

Gilly, de eigenaar van een arcadehal, probeert zijn zaak te redden van een harteloze megacorporatie en creëert een supergame door alle beste arcadegames aan elkaar te koppelen… maar de megacorporatie, Fun Fun Co., hackt de game en infecteert deze met een virus! Jij en je vrienden moeten de game en de laatste arcadehal in je woonplaats redden.

Deze constant veranderende multiplayer-shooter geeft jou en tot drie vrienden de kans om verschillende omgevingen en minigames te verkennen, verborgen kisten te zoeken en allerlei vijanden en eindbazen te verslaan. Arcadegeddon is een coöperatieve multiplayer-ervaring die een mix van PVE- en PVP-ervaringen biedt voor verschillende speelstijlen. Naarmate je meer speelt, kun je extra uitdagingen aannemen van de plaatselijke ‘bendes’ die rondhangen in Gilly’s Arcade. Hiermee verdien je veel meer dan alleen respect. Over respect gesproken, verover een plekje in het klassement.

DealsTracker
Logo